9 غذای مفید برای کاهش کلسترول



براساس نقل از آنلاین ، نتیجه تحقیقات جدید در مورد پنیر نشان می دهد که هر چربی اشباع یکسان رفتار نمی کند. این ممکن است به این دلیل باشد که محصولات لبنی از گیاهخواران تهیه می شوند که حاوی انواع اسیدهای چرب هستند که در واقع خوب هستند.

به گفته فرارو ، اگر همیشه به دلیل نگرانی در مورد کلسترول خود ، مصرف پنیر خود را تغییر می دهید ، ممکن است زمان تغییر تاکتیک ها باشد. ترس دیرینه این است که چربی اشباع شده در پنیر سطح کلسترول LDL (بد) را در خون ما افزایش می دهد ، که به خطر افزایش حمله قلبی و سکته مغزی مرتبط است. اکنون برخی از کارشناسان بر این باورند که پنیر به اشتباه شر تلقی شده است و در واقع ممکن است برای سلامتی خوب باشد.

نتایج تحقیقات اخیر نشان می دهد که میکروبهای مفید و مواد مغذی موجود در پنیر ممکن است از جذب عناصر ناسالم جلوگیری کند. پنیر تنها کالای غذایی نیست که پس از ارتباط طولانی آن با افزایش کلسترول بد ، مجدداً مورد ارزیابی قرار گرفته است. غذاهای مشابه دیگر شامل صدف و تخم مرغ است.

کلسترول چیست؟

کلسترول یک ماده مومی است که در خون شما یافت می شود و نقش مهمی در ساخت هورمون های خاص و سلولهای سالم دارد.

تفاوت بین کلسترول HDL (لیپوپروتئین با چگالی بالا) ، که گاهی اوقات کلسترول “خوب” نامیده می شود و کلسترول LDL (لیپوپروتئین با چگالی کم) این است که سابق کلسترول را از خون جذب می کند و آن را به کبد باز می گرداند ، که سپس آن را از آن خارج می کند. کبد. بدن از بین می رود که سطح بالای کلسترول HDL می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته مغزی را کاهش دهد. این امر به این دلیل است که LDL کلسترول را مستقیماً به شریان ها منتقل می کند.

به عبارت ساده ، LDL کلسترول را به بدن می برد و HDL راهی برای بیرون آمدن از بدن پیدا می کند. هنگام اندازه گیری خطر بیماری قلبی ، تمرکز بر کلسترول LDL ، سطح کلسترول HDL و سطح کلسترول است. با این حال ، خون ما همچنین حاوی نوعی چربی به نام تری گلیسیریدها (در سلولهای چربی یافت می شود) که می تواند در تنگ شدن شریان ها نقش داشته باشد. اکنون مشخص است که علاوه بر LDL ، در هنگام فکر کردن در مورد خطر بیماری های قلبی عروقی ، انواع دیگری از چربی های بد نیز باید در نظر گرفته شود. اضافه وزن ، خوردن بسیاری از غذاهای چرب و شیرین یا نوشیدن الکل می تواند منجر به افزایش سطح تری گلیسیرید شود. این امر به این دلیل است که تری گلیسیریدها برای ذخیره کالری اضافی ساخته شده اند.

همه چربی های اشباع شده برای قلب بد نیستند

تحقیقات جدید در مورد پنیر نشان می دهد که همه چربی اشباع یکسان نیستند. این ممکن است به این دلیل باشد که محصولات لبنی از گیاهخواران تهیه می شوند که حاوی انواع اسیدهای چرب هستند که در واقع خوب هستند. بنابراین ، ما نمی توانیم بگوییم که تمام چربی های اشباع مضر هستند. با این حال ، آنچه می توانیم بگوییم این است که شما باید به میزان و کالری آن توجه کنید و از بیش از حد از آن خودداری کنید.

یک رویکرد سالم تر این است که مقادیر کمتری بخورید. اصلی ترین مواردی که کلسترول را افزایش می دهد ، کالری زیاد ، افزایش وزن و افزایش چربی است زیرا این همان چیزی است که بدن شما از کلسترول استفاده می کند.

علاوه بر پنیر ، در اینجا هشت غذای دیگر برای امتحان کردن وجود دارد:

1- بادمجان

برخی از مطالعات حیوانات نشان می دهد که خوردن بادمجان ممکن است به کاهش کلسترول لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) کمک کند. این اثرات احتمالاً به دلیل فیبر و همچنین محتوای آنتی اکسیدانی بادمجان ، از جمله ناسونین ، مؤلفه اصلی رنگدانه در بادمجان است. فیبر محلول در آنها خوب است زیرا بازیافت کلسترول شما را متوقف می کند ، که به طور معمول در روده مجدداً جذب می شود. فیبر محلول به ذرات کلسترول در روده کوچک متصل می شود و از ورود آنها به جریان خون و انتقال به سایر قسمت های بدن جلوگیری می کند. در عوض ، کلسترول از طریق مدفوع دفع می شود.

برای فواید سلامتی بیشتر از سرخ کردن بادمجان خودداری کنید. سرخ کردن بادمجان بیش از حد در روغن به این معنی است که شما انرژی زیادی مصرف خواهید کرد ، که برای وزن شما مفید نیست. در عوض ، بادمجان را در مقدار معقول روغن سرخ کنید.

2- بامیه

شاید آخرین باری که آن را در یک رستوران هندی داشتید. بامیه در سراسر جهان کشت می شود و به طور فزاینده ای در سوپر مارکت ها در دسترس است. محققان دریافتند که ژل موجود در بامیه ، به نام Mucilage ، می تواند با اتصال به کلسترول در هنگام هضم ، به کاهش کلسترول کمک کند. این به از بین بردن کلسترول از بدن از طریق مدفوع کمک می کند. همچنین مشخص شده است که محتوای پلی فنول بامیه خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش می دهد. نتیجه یک مطالعه چهار ساله در مورد 1100 نفر نشان داد که افرادی که رژیم غذایی سرشار از پلی فنول ها داشتند ، دارای نشانگرهای التهابی کمتری مربوط به بیماری های قلبی بودند.

3- عدس

یک ماده غذایی سالم که به کیف پول شما نیز آسیب نمی رساند. مطالعات انسانی نشان داده است که عدس ممکن است سطح کلسترول را در مبتلایان به دیابت بهبود بخشد. عدس سرشار از فیبر است که می تواند به جلوگیری از جذب مجدد کلسترول در جریان خون کمک کند. همچنین ، عدس حاوی فولات ، آهن و ویتامین B-1 است که از سلامت قلب شما پشتیبانی می کند.

توصیه می شود عدس قرمز را برای خوردن غذا انتخاب کنید. استفاده از آن آسان است و می توانید آن را برای گوشت گاو زمینی جایگزین کنید تا سس بولونزی را روی اسپاگتی درست کند. خوردن عدس به شما کمک می کند تا مصرف گوشت را کاهش داده و پروتئین و مصرف آهن را همزمان حفظ کنید. علاوه بر فواید غذایی ، عدس نیز مزایای مالی را برای شما فراهم می کند زیرا آنها بسیار ارزان تر از گوشت هستند.

4- آجیل و دانه آجیل

اگر به دنبال یک میان وعده سالم هستید ، باید آجیل و دانه را امتحان کنید. دلیل آن کاملاً واضح نیست ، اما تصور می شود که چربی های خوب موجود در آجیل ، چه چربی های اشباع نشده و چه اشباع نشده اشباع نشده ، سطح کلسترول بد را پایین می آورند. همچنین ، آنها حاوی فیبر و استرول های گیاهی هستند که می تواند به کاهش کلسترول کمک کند. آجیل همچنین منبع خوبی از L-arginine است ، که تحقیقات نشان می دهد ممکن است فشار خون را کاهش دهد ، کلسترول را بهبود بخشد و سلامت کلی رگ های خونی را بهبود بخشد.

اگر به دنبال فندق ، گردو و بادام هستید ، تصور می شود که همه آنها اثر مشابهی مانند چیا دارند. نکته اصلی این نیست که بادام زمینی شور را بخورید زیرا آنها گزینه ای سالم نیستند. بهتر است آجیل و دانه تازه مصرف کنید.

5- جو

نتایج مطالعات نشان می دهد که نوعی فیبر به نام بتا گلوکان موجود در جو می تواند کلسترول خون را کاهش دهد. هنگامی که شما بتا گلوکان می خورید ، ژل تشکیل می دهد که به اسیدهای صفراوی غنی از کلسترول در روده متصل می شود. این عملکرد به محدود کردن میزان کلسترول که از روده به خون شما جذب می شود ، کمک می کند. کبد شما پس از آن مجبور است کلسترول بیشتری را از خون شما خارج کند تا صفرا بیشتر تولید کند که باعث کاهش کلسترول خون شما می شود. سالم ترین راه برای خوردن آن به عنوان یک فرنی ساده با مقداری میوه تازه یا خشک است. توصیه می شود شربت یا شکلات مایع را به آن اضافه نکنید و آن را تا حد امکان سالم و ساده نگه دارید.

6- توفو (پنیر سویا)

توفو ساخته شده از شیر سویا متراکم ممکن است در طول سلسله هان (202 قبل از میلاد – 220 میلادی) اختراع شده باشد و به یک انتخاب محبوب برای راهبان بودایی که نمی خواستند گوشت یا ماهی بخورند ، تبدیل به یک انتخاب محبوب شد. محققان معاصر برای درک تأثیر آن بر کلسترول سویا را مطالعه کرده اند. دانشمندان خاطرنشان كردند كه سویا با سطح پروتئین بتا كانلیسینین قادر به تنظیم متابولیسم کلسترول و مهار اکسیداسیون اسید چرب در مقایسه با پروتئین گلیسینین هستند. تصور می شود که خوردن سویا با سطح بالاتری از بتا کنگلیسینین ممکن است به حفظ سلامت کبد و عملکرد قلبی عروقی کمک کند.

البته توصیه به خوردن توفو در اروپا و بسیاری از نقاط دیگر جهان آسان نیست زیرا این یک غذای سنتی است و به سادگی در دسترس نیست. شما می توانید آن را مانند تخم مرغ ، که کاملاً کار می کند ، خرد کنید ، یا می توانید آن را در یک ماهیتابه با سبزیجات زیادی بریزید و آن را با رشته فرنگی سرو کنید. توفو هنگام سرخ شدن طعم بهتری دارد.

همچنین می توانید آن را در سس کاری قرار دهید. نکته اصلی این است که آن را به سس زود اضافه کنید تا عطر و طعم آن را به خود اختصاص دهد ، اما چرا توفو می تواند یک قاتل کلسترول باشد؟ به نظر می رسد که فیتواستروژن ها ترکیبات گیاهی در توفو هستند که تمایل به تغییر نحوه جذب کلسترول دارند. این یک اسطوره است که توفو باعث ایجاد تغییرات هورمونی در مردان می شود و اثر زنانه دارد. اگر اینگونه بود ، در مناطقی از جهان که توفو مصرف می شود ، مردان ویژگی های مختلفی خواهند داشت ، در حالی که این طور نیست. توفو تأثیر مفیدی در کاهش خطرات قلبی عروقی دارد.

7- ماهی چرب

چربی های امگا 3 موجود در ماهی های چرب می توانند به کاهش تری گلیسیریدهای مضر خون کمک کنند. به نظر می رسد امگا 3 به کاهش تری گلیسیرید و افزایش کلسترول خوب کمک می کند. ماهی های روغنی شامل شاه ماهی ، ماهی خال مخالی ، ساردین ، ​​ماهی قزل آلا ، ماهی قزل آلا و ماهی تن تازه هستند.

می توانید ساردین ها را در سس گوجه فرنگی فرو کنید و آنها را به عنوان یک میان وعده سریع و آسان روی یک تکه نان تست بخورید. این یک جایگزین خوب و سالم برای ساندویچ بیکن است.

8- کلم بروکلی

وقتی صحبت از کلسترول سالم می شود ، ویتامین ها و فیبر موجود در سبزیجات مهم هستند. سبزیجات حاوی طیف گسترده ای از ویتامین های C و E هستند که به حفظ کلسترول در حالت سالم کمک می کنند.

در همین حال ، کلم بروکلی به دلیل سطح فیبر محلول در کلسترول سالم همراه است. به طور خاص ، مطالعات نشان داده اند که یک رژیم غذایی سرشار از کلم بروکلی با گلوکورافانین بالا کلسترول LDL پلاسما را کاهش می دهد. سایر سبزیجات کاهش دهنده کلسترول شامل جوانه های اسفناج و بروکسل است. تصور می شود که از جمله طیف گسترده ای از این گیاهان مختلف ، میکروبیوم روده شما را تغذیه می کند ، که در کنترل چربی ها و لیپیدها ، نه لزوما کلسترول ، بلکه تری گلیسیریدها نقش دارد.

233236



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7278

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *