
نقل از کردن پایگاه اندیشه و فرهنگ مبلغان، پاسخ های استاد شیخ حسین انصاریان به سوالات جوانان را می خوانید:
عیسی همان گونه که از پیامبران گذشته آگاه بود و از چیزهایی که در پرده دیوار و حصار پنهان بود نیز آگاه بود، از حوادث تاریخی آینده نیز آگاه بود. جریان رسالت پیامبر چنین است: (و عیسی گفت پسر مریم ای بنی اسرائیل من فرستاده خدا به سوی شما هستم بر آنچه تورات به من داده است و رسولی به نام. احمد به آمدن پیامبری که بعد از من خواهد آمد و نام مبارکش احمد (ع) است بشارت می دهم.
شایان ذکر است که اگر غیر از خاتم پیامبران، پیامبران دیگری نیز بیایند، مژده دادن به ظهور او فایده ای نداشت. همچنین کلمه تبشیر جدا از اینکه علم غیب آینده را در بر می گیرد، برتری آینده بر حال را نیز تبیین می کند، زیرا اگر آینده پایین تر یا در سطح حال باشد، دیگر نیست. خبر خوب، زیرا خبر خوب شادی است. این است که انسان فاقد آن است، پس باید کمالی در دین پیامبر خاتم وجود داشته باشد که دین مسیح فاقد آن است. البته اگر کسي از وقوع حادثه اي در آينده خبر دهد، آن واقعه هر چه باشد، پيش بيني آن علم غيبي است.
هدف این آیه این است که دو چیز دارد: یکی علم قطعی عیسی مسیح به غیب و دیگری برتری قطعی اسلام بر مسیحیت، وگرنه انجیل صادق نبود. بر این اساس، قرآن کریم، جدای از تأیید سیره پیامبران پیشین (علیهم السلام)، بر کتاب های آنان نیز تسلط دارد. بنابراین باید کتاب های دیگر را با این کتاب مهم مقایسه کرد.
مانند سایر انبیا باید با اعمال پیامبران (ص) سنجید. چنانکه خود پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله می فرماید: (من و آدم تحت امر قیامت هستیم) (3)
طبق آیه (الذین پیروی از رسول خدا، کسانی که آن را در تورات و انجیل با ایشان مکتوب مییابند، ایشان را به علم امر میکند و از منکر نهی میکند، و چیزهای نیکو به آنها میدهد و نهی میکند). آنها را ستمكاران كرد و آنان را كه به او ايمان آوردند، در بند و غل و زنجير آن نبود النوراء الإضي ونزلا معه وليك هوم الموفلهون) (4) موسي كليم (عليه السلام) نيز به سبب علم غيب مردم را از ظهور دين پيامبران برحذر داشت.
لذا سران برنامه های پیامبر گرامی اسلام (ص) و ابعاد مختلف دینی، فرهنگی و سیاسی اسلام و آزادی و برخی دیگر از ویژگی های مسلمانان اعم از موسی کلیم و عیسی مسیح (علیه السلام) ) به طور گسترده در تورات و انجیل ذکر شده است. بیان کرده اند این نشانه آن است که موسی کلیم و عیسی مسیح هر دو نسبت به وجود مبارک خاتم (ص) و ویژگی های دین او علم غیبی داشتند و حضرت عیسی مسیح به دلیل نزدیک بودن به عهدی که داشت بشارت بیشتری داد.
منبع: www.khabaronline.ir