
به نقل از یوبیک آنلاین، شاید برایتان جالب باشد که بدانید موز در برخی افراد باعث ایجاد حساسیت می شود. موز از دیدگاه طب سنتی طعم شیرین و مزه ای گرم و مرطوب دارد و مصرف آن معمولاً برای اکثر افراد بدون عارضه و مفید است.
خبرگزاری صدا و سیما در خبری نوشت: این میوه نشاط آور و چاق کننده است و ارزش غذایی بسیار زیادی دارد و برای تقویت قدرت مغز به ویژه در کودکان، سالمندان، گیاهخواران و کسانی که در دوران نقاهت بیماری هستند مشابه انجیر بسیار مناسب است. انگور و مویز. .
موز به دلیل طبع گرمی که دارد برای افراد سرد مزاج به ویژه سرد و خشک که معمولاً لاغر هستند و پوست خشک و تیره دارند و تمایلی به چاقی ندارند و از ناراحتی های عصبی و مشکلات مفاصل رنج می برند مفید است. همچنین برای افزایش مایعات و میل جنسی مفید است. اما این میوه به دلیل طبع گرمی که دارد می تواند برای برخی گرم مزاج ها علائم و حساسیت هایی ایجاد کند.
مصرف این میوه برای افراد گرم مزاج که در آب و هوای گرمسیری زندگی می کنند باید با احتیاط مصرف شود، زیرا به خصوص در افراد با مزاج گرم و خشک ممکن است منجر به افزایش دمای بدن، خارش، سنگینی در سر و بدن، بثورات پوستی و … تولید صفرا یا دم کردن
در نتیجه کسانی که مزاج گرم دارند بیشتر به این میوه حساسیت دارند یا از خوردن آن پرهیز کنند یا بعد از خوردن موز چیزی ترش یا شیرین مانند شربت سکجانبین یا کمی آب بخورند. یا آب انار، به منظور کاهش این عوارض. حداقل برسد
معمولاً موز سبزی که بافت سفت دارد و با گاز اتیلن زود رسیده است در افراد مستعد یبوست ایجاد می کند و برای رفع این مشکل توصیه می شود از ملین هایی مانند خاکشیر استفاده شود. البته این افراد باید کمتر موز مصرف کنند.
233217
منبع: www.khabaronline.ir