
به نقل از یوبیک آنلاین، سیب میوه ای سالم و مغذی است و به دلیل تنوع ژنتیکی و انعطاف پذیری، رشد آن آسان است. علاوه بر این، خواص آنتی اکسیدانی سیب به محافظت در برابر آسیب اکسیداتیو که می تواند منجر به بیماری های مختلف شود، کمک می کند.
برنا در خبر نوشت: اما درون این میوه هسته های سیاه تقریبا تلخی وجود دارد که بر خلاف عطر شیرین این میوه حاوی آمیگدالین است. ماده سیانید موجود در هسته سیب هنگام تماس با آنزیم های گوارشی انسان ترشح می شود. اگر به طور تصادفی مقداری از دانه ها را بخورید، مسمومیت شدید به ندرت رخ می دهد.
سیانور یک ماده شیمیایی است که به عنوان کشنده ترین سم شناخته می شود. بسیاری از ترکیبات حاوی سیانید سیانوگلیکوزید نامیده می شوند که در طبیعت وجود دارند و اغلب در دانه های میوه ها یافت می شوند. آمیگدالین یکی از این مواد شیمیایی است. هنگامی که دانه های سیب جویده می شوند یا خرد می شوند، آمیگدالین به هیدروژن سیانید تبدیل می شود. بودن
سیانید هیدروژن ماده ای سمی است که از استفاده صحیح از اکسیژن جلوگیری می کند و در مصرف زیاد در عرض چند دقیقه منجر به مرگ می شود.
به گفته مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری، 0.2 گرم تا 1.6 گرم در دوز خوراکی کشنده برای یک مرد 70 کیلوگرمی برای ایجاد مسمومیت شدید و حتی مرگ ناگهانی کافی است.
زیرا خوردن دانه های سیب سیانید بسیار کمی تولید می کند که حتی انسان را بیمار نمی کند. اما برای کشتن انسان با سیانور باید به ازای هر کیلوگرم وزن آن 1 میلی گرم سیانور داده شود.
یک سیب حدود 5 دانه دارد، اما این مقدار بر اساس سلامت گیاه متفاوت خواهد بود، در واقع با خوردن حدود 200 دانه سیب مقدار کشنده ای مصرف کرده اید و مصرف چند دانه سیب چیزی نیست که شما مصرف کنید. به طور مستقیم در معرض سیانید هیدروژن قرار می گیرد. به همین دلیل است که دانه های سیب دارای پوشش محافظ بوده و در برابر هضم مقاوم هستند.
کودکان، زنان باردار، افراد با سیستم ایمنی ضعیف، بیماران سرطانی و سالمندان گروه هایی هستند که نباید هسته سیب را مصرف کنند.
اگر تا به حال دانه های سیب را خورده اید، ممکن است متوجه شده باشید که آنها اساساً بدون آسیب از بدن عبور می کنند. سیانید تنها زمانی تولید می شود که هسته آن خرد شده یا جویده شود، بنابراین قورت دادن چند دانه از یک سیب بعید است تاثیر زیادی داشته باشد.
آمیگدالین در دانه های میوه های دیگر مانند سیب، بادام، زردآلو، هلو و گیلاس به مقدار زیاد یافت می شود و در صورت مصرف و جویدن و بلعیدن هسته این میوه ها آمیگدالین که بی ضرر است به هیدروژن سیانید تبدیل می شود. . باشد؛ زیرا به قلب و مغز آسیب می رساند و حتی منجر به کما و مرگ می شود.
علائم مسمومیت با سیانید به سرعت ظاهر می شود. این علائم شامل تنگی نفس و گیجی است که هر دو می توانند منجر به از دست دادن هوشیاری شوند.
مقادیر کم سیانید ممکن است باعث علائم خفیف مختلفی مانند سردرد، حالت تهوع، استفراغ، گرفتگی عضلات شکم، سرگیجه، ضعف و گیجی شود.
مقدار دقیق سیانید مورد نیاز برای بیمار کردن شما بستگی به وزن بدن شما دارد و کودکان در معرض خطر بیشتری هستند.
233217
منبع: www.khabaronline.ir