
نقل از کردن پایگاه اندیشه و فرهنگ مبلغان، نابودی و محو اسرائیل از جهان شعار جمهوری اسلامی ایران و سخنان ائمه انقلاب است.
سوال:
آیا نابودی اسرائیل ریشه قرآنی و روایی و عقلانی دارد؟ کدام آیات و روایات دقیقاً به نابودی اسرائیل اشاره دارند؟
پاسخ کوتاه:
نابودی اسرائیل ریشه قرآنی و روایی و عقلی دارد. در قرآن مؤمنان به خاطر تأخیر در مبارزه با ستمگران مورد سرزنش قرار گرفته اند. رژیم صهیونیستی منشأ فتنه در جهان است و خداوند مومنان را به مبارزه با فتنه گران دستور داده است.
امیرالمؤمنین علیه السلام فرمود: همیشه دشمن ظالم و یاور مظلوم باش.
این رژیم از منظر فکری مرکز توطئه و فساد، مرکز تهدید امنیت جهانی است و همه کشورها باید با چنین موجود نامشروعی برخورد کنند.
پاسخ تفصیلی:
نابودی اسرائیل ریشه قرآنی، روایی و عقلانی دارد.
اسرائیل محکوم به نابودی است و این بر اساس سنت الهی است که باطل ماندنی نیست و باطل فناپذیر است. و بگو حق آمد و باطل از بین رفت. آری، باطل همیشه نابودکننده است.» (سوره اسراء، آیه 81).
در آیات 4 و 5 سوره اسراء به فساد بنی اسرائیل و هلاکت آنها اشاره شده است.
و به بنى اسرائيل در كتاب مقرر كرديم كه در سرزمين مردگان فاسد گردند و بزرگ شوند.
پس وعده پروردگارمان محقق شد، ما در کتاب (تورات) به بنی اسرائیل اعلام کردیم که دو بار در زمین فساد می کنید و برتری جوی بزرگی خواهید داشت. هنگامی که وعده اول فرا رسد، گروهی از بندگان جنگجوی خود را بر علیه شما برمی گردانیم (برای ضرب و شتم شدید، حتی برای گرفتن جنایتکاران) خانه ها را تفتیش می کنند. و این یک وعده قطعی است.
برخی احتمال داده اند که این دو حادثه مربوط به حوادث پس از جنگ جهانی دوم و تشکیل حزبی به نام صهیونیسم و تشکیل حکومتی به نام اسرائیل در قلب کشورهای اسلامی است.
این همان اولین فساد بنی اسرائیل و برتری طلبی آنهاست و معنای انتقام اول این است که کشورهای اسلامی وقتی از این توطئه آگاه شدند دست به دست هم دادند و توانستند بیت المقدس و برخی از شهرها را تصرف کنند. و شهرهای فلسطین آنها از دست یهودیان خارج شدند و نفوذ یهودیان به کلی از مسجد الاقصی قطع شد.
و مقصود از فساد دوم، هجوم بنی اسرائیل با کمک نیروهای استعماری جهانخوار و اشغال سرزمین های اسلامی و تصرف بیت المقدس و مسجد الاقصی است.
و بدین ترتیب مسلمانان باید منتظر پیروزی دوم بر بنی اسرائیل باشند تا مسجد الاقصی از دست آنان خارج شود و نفوذ آنان به کلی از این سرزمین اسلامی قطع گردد. این همان چیزی است که همه مسلمانان جهان منتظر آن هستند. و نوید نصرت و نصرت الهی نسبت به مسلمانان است.
این تفاسیر بر اساس برخی از احادیث در این زمینه است. به عنوان نمونه امام صادق علیه السلام در تفسیر بعثنا علیکم تو را عبادت می کنیم، ما اولین درد شدیدی را گرفتیم، پس در میان روز هستیم، فرمود: قومی که خداوند. پیش از خروج حق تعالی می فرستد (فلا یدعون وتراه برای خدای محمد (مگر اینکه او را بکشد و اگر وعده فاعلی داده باشد)؛ «آنها کسانی هستند که خداوند آنها را می کند. پیش از ظهور قائم قیام می کند و دشمنان آل پیامبر را به دشمنی نمی خوانند مگر اینکه او را بکشند و این وعده ای است که می توان وفا کرد.» (بحارالأنوار، ج 53، ص). 93)
در قرآن کریم مؤمنان به خاطر تأخیر در مبارزه با ستمگران مورد سرزنش قرار گرفته اند. «و چرا در راه خدا و مردان و زنان و کودکان ضعیفی که میگویند پروردگارا نمیجنگید؟» از طرف خودت ولى كن، و ما را راهنماى خود قرار ده، چرا در راه خدا، و مردان و زنان و كودكانى را كه (از طرف ستمگران) ضعيف شده اند، نمى جنگى؟! مظلوم) افرادی که می گویند: “پروردگارا! ما را از این شهر (مکه) که مردمش ستمگرند بیرون ببر! و از طرف شما مراقب ما باشید! و از جانب خود برای ما دوست و یاور قرار ده!» (سوره نساء، آیه 75) رژیم صهیونیستی مردم فلسطین را از سرزمین خود آواره کرده و سال هاست که مردم مظلوم این سرزمین در زیر ظلم و جنایات قرار دارند. این رژیم غاصب و جنایتکار اسلامی باید به کمک مسلمانان بشتابد و این مظلوم را از دست آنها نجات دهد.
کیست که نداند منشا فتنه ها و مفاسد اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و… وجود این رژیم صهیونیستی است و خداوند متعال مومنان را به مبارزه با فتنه گران داده است. و فتنه از کشتن بدتر است و در مسجد الحرام با آنان پیکار مکن تا در آن با تو بجنگند، پس اگر با آنان جنگیدی آنان را مانند عذاب کفار بکش. و هر جا مشرکان را یافتید آنها را بکشید و از همان سرزمینی که شما را آواره کرد بیرون کنید و فتنه سخت تر و فساد آن از جنگ و کشتار بیشتر است و در مسجد الحرام با آنها پیکار نکنید. مگر آنكه پيشقدم شوند، در آن صورت كشتن آنها در حرم جايز است، عذاب كافران چنين است.» (سوره بقره، آيه 191).
آیه در آغاز اسلام مختص به کفار و مشرکان نیست و شامل همه کفار و مشرکان و فتنه گران تا قیامت می شود که صهیونیست های جنایتکار یکی از مصادیق بارز آن هستند. این رژیم اقدام به کشتن مسلمانان کرده است و مبارزه با آن بر همه مسلمانان واجب است.
مقابله با اسرائیل و از بین بردن این ریشه ظلم و فساد نیز منشأ روایی دارد. پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم به عنوان نمونه می فرماید: «با مظلوم گام برمی دارم، هر چند در راه حق مظلوم گام بردارد، خداوند گام های او را در آن روز هدایت می کند. تمام مراحل می لغزند، محکم خواهد بود.” (کنزالعمال، ج.
همچنین فرمودند: «هر که مظلوم را از مظلوم بردارد، در بهشت همنشین است؛ کسى که حق مظلوم را از ظالم بگیرد». [چه مظلوم، مسلمان باشد، و چه غیر مسلمان] او در بهشت با من خواهد بود» (کنز الفوادعی، کرجکی، محمد بن علی، محقق، قم: دارالزخائر، 1410، ج1، ص135).
امیرالمؤمنین علیه السلام می فرماید: «دَشَیْنُ عَلَی الظَّالِمِ وَ أَنْصَیْرِ مظلوم؛ همیشه دشمن ظالم و یاور مظلوم باش». (نهج البلاغه، نامه 47)
وجود رژیم صهیونیستی از منظر فکری چیزی جز تداوم فساد و جنایت و ظلم نیست و با توجه به ماهیت متجاوز و جنایتکار این رژیم در صورت عدم مقابله با این رژیم به کشورهای دیگر حمله کرده و به خطر می اندازد. امنیت جهان وجود این رژیم تهدیدی برای صلح و امنیت جهان خواهد بود و این رژیم مرکز تخریب امنیت جهانی به عنوان مرکز توطئه و فساد خواهد بود. برخورد با چنین موجود نامشروع و پایان دادن به زندگی ننگین آن بر عهده همه کشورهاست.
وجود اسرائیل مبتنی بر غصب و نادیده گرفتن حقوق یک ملت است و سنگ بنای خطرناکی است که تهدیدی جدی برای صلح بین المللی تلقی می شود. بنابراین وجود اسرائیل تهدیدی برای کشورهای اسلامی و منطقه نیست، بلکه تهدیدی برای صلح و امنیت جهانی است.
طبق قوانین بینالمللی، اسرائیل به عنوان یک کشور قانونی واجد شرایط نیست. طبق کنوانسیون حقوق و تکالیف دولتها معروف به کنوانسیون 1933 مونته ویدئو، دولت به عنوان یک شخص حقوق بین الملل باید دارای شرایط زیر باشد:
1. جمعیت دائمی
2. زمین معین
3. دولت
4. توانایی برقراری روابط با سایر دولت ها (حاکمیت)
بدیهی است که نداشتن هیچ یک از این شرایط، پایه های مشروعیت رژیم حاکم را نفی می کند و رژیم صهیونیستی فاقد این شرایط است.
اکثریت قریب به اتفاق جمعیت یهودی فلسطین اشغالی (تقریباً همه) به این سرزمین مقدس تعلق نداشتند، بلکه یهودیانی بودند که بر خلاف میل مردم بومی فلسطین از نقاط مختلف جهان به این سرزمین آورده شدند.
جمعیت یهودی ساکن در فلسطین اشغالی امروز – که بر اساس برنامه مهاجرتی اسکان داده شده اند – هیچ گونه پیوند نژادی، فرهنگی و تاریخی با یکدیگر ندارند و هیچ یک از این عوامل ارتباطی را ندارند و اساسا اسرائیل گروهی از مردم روی زمین که فقط یهودی مذهبی هستند. مجموعه ای ناهمگون و گاه متضاد از فرهنگ های مختلف هستند.
البته جمهوری اسلامی به صرف مخالفت و مخالفت با رژیم صهیونیستی محدود نمی شود و در کنار مسئله نابودی رژیم صهیونیستی، برای حل مسئله فلسطین، راه حل آن در عرصه بین المللی منطقی، روشن و قابل قبول است. اشاره به آرای ساکنان اصلی فلسطین اعم از مسلمان و غیرمسلمان، مسیحی و یهودی است و این که سرنوشت فلسطین باید توسط مردم این سرزمین تعیین شود. یک روند منطقی و قانونی
مقام معظم رهبری فرمودند:
وی افزود: در موضوع فلسطین ضمن نفی رژیم غاصب و جعلی و محکومیت قاطع جنایات و جنایات هر روزه این رژیم، پیشنهاد برگزاری انتخابات با مشارکت همه فلسطینی ها را داده ایم که کاملاً منطبق بر موازین جاری جهان است. هر دولتی از دل مردم فلسطین بیاید تکلیف صهیونیست ها و ساکنان سرزمین های اشغالی را مشخص می کند. البته در مخالفت با پیشنهاد منطقی ما گفته اند که این به معنای فروپاشی رژیم غاصب است که طبیعی است که این رژیم جعلی باید فرو بریزد خارج از کشور 1393/10/8)
ایشان همچنین گفتند: طرح جمهوری اسلامی برای حل مسئله فلسطین و التیام این زخم کهنه، طرحی روشن و منطقی و منطبق بر آموزه های سیاسی پذیرفته شده افکار عمومی جهان است و ما پیشنهاد جنگ کلاسیک ارتش های اسلام را نداریم. کشورها، نه پرتاب یهودیان مهاجر به دریا، و نه، البته، داوری سازمان ملل متحد و سایر سازمان های بین المللی ملت فلسطین، مانند هر ملت دیگری، حق دارد سرنوشت خود را تعیین کند و نظام حاکم بر کشورش را انتخاب کند، همه مردم اصیل فلسطین، مسیحی و یهودی – نه مهاجران بیگانه – در همه جا شرکت کنند همه پرسی منضبط در داخل فلسطین، در اردوگاه ها و هر جای دیگر و تعیین نظام آینده فلسطین، آن نظام و حکومت برآمده از آن، پس از استقرار آن، تکلیف را مشخص خواهد کرد از مهاجران غیر فلسطینی که در سال های گذشته به این کشور نقل مکان کرده اند. این یک طرح منصفانه و منطقی است که افکار عمومی جهانی آن را به درستی درک می کند و می تواند توسط ملت ها و دولت های مستقل حمایت شود. البته انتظار نداریم صهیونیست های غاصب به راحتی تسلیم آن شوند و اینجاست که نقش دولت ها، ملت ها و سازمان های مقاومت شکل می گیرد و معنا می یابد. مهمترین رکن حمایت از ملت فلسطین، دست کشیدن از حمایت از دشمن غاصب است و این وظیفه بزرگ کشورهای اسلامی است. (بیانات در کنفرانس حمایت از انتفاضه فلسطین؛ 9/7/2019)
منبع: www.khabaronline.ir