این سبزیجات بد بو خاصیت ضد سرطانی دارند به شرطی که پخته نشوند



به نقل از خبرنگار همشهری آنلاین، پیاز به دلیل غلظت بالای فلاونوئید کورستین، سرشار از فواید سلامتی از جمله فواید مبارزه با سرطان است. علاوه بر این، پیاز از خانواده سبزیجات آلیوم است، به این معنی که حاوی عوامل ضد پلاکتی است که می تواند از بیماری های قلبی عروقی جلوگیری کند. یک مطالعه در سال 2012 نشان داد که وقتی پیاز خام در فر گرم می شود، این خواص مفید برای قلب در 30 دقیقه یا کمتر به طور کامل از بین می رود.

سیر مانند پیاز یک سبزی آلیوم است که دارای عوامل ضد پلاکتی نیز می باشد، اما این بدان معناست که خواص آن برای مبارزه با بیماری های قلبی عروقی نیز تحت تاثیر گرما قرار می گیرد. یک مطالعه در سال 2007 نشان داد که حرارت دادن سیر تا دمای 390 درجه فارنهایت به مدت 6 دقیقه، فعالیت ضد پلاکتی آن را به طور کامل از بین می برد.

233233



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7282

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *