مراکش؛ رکورددار تساهل مذهبی در جهان



نقل از کردن پایگاه اندیشه و فرهنگ مبلغان، اندیشکده آمریکایی «پیو» در این تحقیق که در مورد محدودیت های دولتی و اجتماعی در موضوع آزادی مذهب در جهان انجام شده است، اعلام کرده است که مراکشی ها بردبارترین و بردبارترین ادیان مختلف در بین ملل جهان هستند.

به نقل از ایکنا، این نقل از می افزاید: میزان خصومت های اجتماعی مرتبط با مذهب مانند جنایات نفرت انگیز و حملات کلامی در مراکش بسیار پایین است.

نقل از پیو که سال‌های 2018 تا 2022 را ارزیابی می‌کند، به تغییر وضعیت در مراکش از نظر خطراتی که اقلیت‌های مذهبی با آن مواجه هستند اشاره می‌کند.

این نقل از تاکید می کند که شاخص خصومت اجتماعی در مراکش بین سال های 2020 تا 2022 از متوسط ​​به بسیار پایین رسیده است که نشان دهنده کاهش محسوس است. خصومت ها، در حالی که در عین حال، شاخص محدودیت های حکومتی در حوزه آزادی مذهبی از بالا به بسیار بالا تغییر کرده است.

برای ارزیابی محدودیت‌های آزادی مذهبی، پیو بر دو شاخص اصلی تکیه می‌کند، شاخص محدودیت‌های دولتی (GRI)، که قوانین و سیاست‌هایی را که اعمال مذهبی را محدود یا تنظیم می‌کنند، و شاخص خصومت اجتماعی (SHI)، که ممکن است گروه‌های مذهبی خاص را هدف قرار دهد، اندازه‌گیری می‌کند. است

در این نقل از آمده است که 62 درصد از کشورهای مشمول این تحقیق در هر دو شاخص نمرات پایین یا متوسط ​​را کسب کرده اند، در حالی که 24 کشور از جمله مصر و هند در این شاخص ها نمرات بالا یا بسیار بالا را کسب کرده اند.
این نقل از همچنین می افزاید که 32 کشور مانند چین و کوبا محدودیت های شدید دولتی را تجربه کرده اند، اما بر اساس شاخص خصومت اجتماعی در سطوح پایین یا متوسط ​​باقی مانده اند.
این نقل از خاطرنشان می‌کند که در سطح جهانی، حملات لفظی و فیزیکی از برجسته‌ترین اشکال محدودیت‌های حکومتی بر موضوع آزادی مذهبی در سال ۲۰۲۲ بوده است.

از سوی دیگر، این نقل از حاکی از آن است که منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا افزایش چشمگیری در آمارهای مربوط به خصومت اجتماعی داشته است و کشورهایی مانند سوریه، عراق و مصر در صدر فهرست کشورهایی قرار دارند که ثبت کرده اند. خصومت ترین این نقل از نشان می دهد که برخی از کشورهای منطقه به دلیل مذهب شاهد جنگ و خشونت های فرقه ای بوده اند.

بر اساس نقل از پیو، کشورهایی مانند برزیل و فیلیپین از نظر محدودیت های دولتی در رده ریسک های کم یا متوسط ​​قرار دارند، اما در شاخص خصومت اجتماعی سطوح بسیار بالایی را به ثبت رسانده اند که نشان دهنده تفاوت محدودیت های دولتی با نگرش های اجتماعی در این کشورها



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7222

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *