پاسخ استاد حوزه علمیه قم به آخرین اظهارات پناهیان



نقل از کردن پایگاه اندیشه و فرهنگ مبلغان، حجت الاسلام والمسلمین سید محمد حسین یثربی، استاد حوزه علمیه قم در یادداشتی که در کانال تلگرامی خود منتشر کرده به اظهارات جدید علیرضا پناهیان پاسخ داده است.

متن این یادداشت به شرح زیر است؛

فردی که ادعای نبوت و ارتباط با خدا می کند، باید حجت را بر مردم تمام کند. به عبارت دیگر باید بتواند کاری را انجام دهد که یک قدرت خاص الهی است وگرنه چرا مردم باید ادعای او را بپذیرند؟ آیا درست است که مردم را از اوج و تعالی که اسلام برایشان خواسته و تأکید کرده است، به وادی بی انضباطی سوق دهیم و معیارهای دقیق پذیرش ادعا را محو کنیم و «نگاه نورانی دل» را جایگزین آن کنیم. معیار خارجی نداره؟ آیا این سخنران به مطالب سخنرانی خود متعهد است؟ آیا او می داند که چه درهای خطرناکی را به روی متجاوزان باز کرده است؟ آیا می توان قبول کرد که هرکس بگوید من با نگاه کردن فهمیدم که فلانی رسول خدا یا امام یا ولی قانونی یا حق در دادگاه است؟

قرآن کریم مصادیق فراوانی از این قدرت ذکر کرده است; مانند توانایی زنده کردن مرده، شفا، شتر صالح و حتی در مورد خود شما نمی توانید چنین کتابی بیاورید.
تأکید قرآن کریم بر شواهد و قرائن، دو شرط اساسی علم و قدرت را آشکار می سازد.

البته روشن است که فرقه ها و مکاتبی که دلیل منطقی برای اثبات ادعای قداست خود ندارند، دلیل و برهان و عقلانیت را که برجسته ترین امتیاز دین است انکار می کنند و یا معجزات الهی را مضحک ترین می دانند. راه اثبات نبوت».

متکلمان اهل سنت، ظهور معجزه به دست امام را که خود دلیل بر علم به صدق ادعای امامت و عصمت می دانند، شرط اثبات ادعای امامت نمی دانند. امامت (6).
در بهائیت ضمن رد دلایل عقلی و نقلی، تنها فیض روح القدس را راه یقین انسان معرفی می کنند (7).

جای تأسف است که یکی از گویندگان اصلی و رسمی صدا و سیما چنین امتیاز غرورآمیز اسلام را پخش می کند و به جای ترویج موازین عقلی و نظری، خودسرانه ترین معیارها را دلیل معرفی می کند.
با دوری مطالب ایشان از اسلام و مکتب اهل بیت علیهم السلام و نزدیک بودن آن به فرقه های مخالف شیعه و تشکیلات بهائیت و فتح باب برای ایجاد فرقه هایی مانند فرقه احمد الحسن به طور کامل. با ناامیدی از تغییر رویه متولیان، توصیه می کنم از افراد فرهیخته بهره مند شوید و نگذارید این ابرهای سیاه سود و قدرت، چهره درخشان دین را از مردم پنهان کند.

نتیجه گیری سخنران

آقای پناهیان با تکیه بر این مقدمات مخدوش نتیجه می گیرد:
می دانی چگونه باید به پیغمبر ایمان آورد، باید به او نگاه کنی و بفهمی که پیغمبر است؛ به مرد هم نگاه کنی و بفهمی، ولی فقیه است.

منابع

1) قاموس الرجال، تستری، 11:320 / اسدالغبه، ابن اثیر، 1:301.
2) کافی، 8:297 / الفواد الرجلیة، سید بحرالعلوم، 2:143.
3) آقا علم النبیله، ذهبی، 2:46
4) بحارالانوار، 18:109، به نقل از قصص انبیاء علیهم السلام، به نقل از شیخ صدوق قدصره.
5) المغازی، واقدی، 1:424 / البدایة والنهایه، ابن کثیر، 3:294.
6) شرح مواضع، جرجانی، 8:381
7) مذاكرات، حضرت عبدالبهاء، ترازوی ادراك



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7460

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *