امیدبخش ترین آیه قرآن کریم از دیدگاه پیامبر کدام آیه است؟



نقل از کردن پایگاه اندیشه و فرهنگ مبلغان، حجت الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی طی سخنانی در اجتماع آموزشی آستان مقدس بانوی کرامت، اظهار داشت: خداوند در آیات 21 و 22 آل عمران یهودیان و کفار را به خاطر سه قبح محکوم می کند. اعمال می کند و اعلام می کند که این سه عمل حتی حسنات آنها را نیز از بین می برد.

به روایت حزه افزود: گناه اول این گروه این بود که به آیات خدا کفر ورزیدند و گناه دومشان کشتن پیامبران الهی بود.

حجت الاسلام والمسلمین رفیعی گفت: گناه سوم آنها این بود که به خاطر مسئولیتی که داشتند عدالت خواهان را در جامعه کشتند.

سخنران آستان مقدس آن حضرت خاطرنشان کرد: کلمه حبت 16 بار در قرآن تکرار شده است و به این معناست که انسان در زندگی خود کارهای خوبی انجام داده است. اما او کاری خواهد کرد که همه آن آثار را نابود کند.

وی تاکید کرد: شیطان نزدیک به 6 هزار سال خدا را عبادت کرد; اما یک نافرمانی همه آثار او را نابود کرد.

این کارشناس مذهبی یادآور شد: ناامیدی از درگاه خدا و تباهی اعمال دو مقوله بسیار مهم در زندگی انسان است و باید تلاش کرد که این ضایعه عظیم را متحمل نشود.

وی در ادامه گفت: گاهی انسان در زندگی خود دچار انحراف می شود. اما به یکباره از کار نادرست خود پشیمان می شود و راه درست را انتخاب می کند و به همین دلیل تمام اعمال بد گذشته او بخشیده می شود.

حجت الاسلام والمسلمین رفیعی افزود: زنای اعمال شامل فحشا کلی، جزئی و فاضله می شود که از همه بدتر، زنای عمومی است که باعث می شود همه خوبی های انسان به یکباره از بین برود.

استاد حوزه خاطرنشان کرد: شرک، ارتداد، انکار خدا و پیامبر (ص) و انکار یا انکار معاد و قرآن باعث ترک کامل اعمال می شود حتی اگر انسان هزاران نفر خدا را عبادت کرده باشد. سالها

وی تاکید کرد: حبط جزئی مورد به مورد است و شامل همه افعال نمی شود و همان نفاق در افعال است و فقط مختص عملی است که با نفاق انجام شده است و افعال گذشته را رفع نمی کند. .

حجت الاسلام والمسلمین رفیعی افزود: اسقاط اثر همان غیبت در روزه است که آن را باطل نمی کند; اما از ثواب روزه کاسته می شود.

وی بیان کرد: یک سری اقدامات هم وجود دارد که اگر انسان انجام دهد، پرونده منفی فرد از بین می رود و دیگر فرد متضرر نمی شود. نمونه های زیادی در تاریخ وجود دارد، مانند کافرانی که نزد پیامبر (ص) آمدند و مسلمان شدند.

سخنران آستان مقدس بانوی کرامت خاطرنشان کرد: اسلام گذشته منفی انسان را می پوشاند و انسان را شاد می کند.

حجت الاسلام والمسلمین رفیعی تاکید کرد: در آیه 114 سوره هود آمده است که اگر انسان نماز یومیه را صحیح بخواند تمام اشتباهاتش پاک می شود و پیامبر (ص) در روایتی فرمودند که این آیه امیدبخش ترین آیه قرآن کریم است.

سخنران حرم بانوی کرامت یادآور شد: شنیدن از مردم، زدودن غم دیگران، شاد کردن دل مردم، رفع نیاز دیگران، صدقه دادن و… از جمله اقداماتی است که می تواند اعمال منفی را از بین ببرد. از یک شخص، به همین دلیل انسان عاقل کسی است که گذشته منفی خود را فراموش کند. برای اصلاح



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7230

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *