
به گفته خبر آنلاین ، کیوی میوه ای سرشار از ویتامین C است که مصرف آن تأثیرات مثبتی در تقویت سیستم ایمنی بدن و در نتیجه بر سلامتی ما دارد. به خصوص در زمستان ، هنگامی که بیماری های ویروسی شیوع دارد ، و سیستم ایمنی بدن افراد ممکن است در فواصل زمانی تضعیف شود.
Hamshahri به صورت آنلاین نوشت: داده های موجود نشان می دهد که حدود 92.7 میلی گرم ویتامین C در هر 100 گرم کیوی وجود دارد ، که بیش از ویتامین C است که در پرتقال یافت می شود (53.2 میلی گرم در 100 گرم).
ویتامین C نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد و به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی ، سلول ها را در برابر آسیب رادیکال آزاد محافظت می کند. بنابراین ، مصرف منظم کیوی می تواند به جلوگیری از بیماری های مزمن و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند.
علاوه بر ویتامین C ، KIWI حاوی ویتامین هایی مانند ویتامین A و ویتامین های گروه B مانند B1 ، B2 و B3 است که هر کدام نقش مهمی در حفظ سلامت بدن دارند. دانه های کیوی سیاه همچنین حاوی ویتامین D هستند که برای سلامت استخوان ضروری است.
کیوی یک میوه کم کالری محسوب می شود. در هر 100 گرم کیوی حدود 47 کالری وجود دارد. بنابراین ، این یک گزینه مناسب برای افرادی است که به دنبال کاهش وزن یا کنترل وزن خود هستند. کیوی همچنین منبع خوبی از پتاسیم است. میزان پتاسیم در این میوه بیشتر از موز است.
نکته جالب این است که پوست کیوی قابل خوردن است و حاوی فیبر ، اسید فولیک ، فولات و ویتامین E. خوردن کیوی با پوست می تواند مقدار فیبر خود را تا 50 ٪ افزایش دهد ، فولات تا 32 ٪ و غلظت ویتامین E 34 ٪ در مقایسه با زمانی که فقط گوشت این میوه مصرف می شود. علاوه بر این ، جالب است بدانید که غلظت آنتی اکسیدان ها در پوست کیوی بالاتر از گوشت این میوه است. البته ، قبل از مصرف ، شما باید کیوی را به خوبی بشویید تا بافت کرکی آن از بین برود یا کرک آن را کاهش دهد.
اگرچه کیوی میوه مهمی برای تقویت سیستم ایمنی بدن است ، اما افراد مبتلا به آلرژی غذایی باید مراقب باشند. کارشناسان تأکید می کنند که افرادی که به میوه هایی مانند موز و آناناس حساسیت دارند نیز ممکن است به کیوی حساسیت داشته باشند. این حساسیت می تواند باعث خارش شدید زبان ، دهان و گلو ، تورم زبان ، گلو و لب ، بثورات پوستی ، مشکلات گوارشی ، کهیر در دست ، خارش دست و حتی مشکلات تنفسی شود.
دلیل اینکه کیوی در بعضی از افراد حساسیت دارد ، حضور پروتئین های خاصی در آن است که سیستم ایمنی بدن برخی از افراد به اشتباه آن را مضر می دانند و برای مبارزه با آن بالا می روند. 13 ماده حساسیت زا در این میوه مشخص شده است که 5 ماده از آن به عنوان مواد اصلی آلرژی زا تعریف می شوند.
البته بروز آلرژی کیوی در افراد مختلف بسیار متفاوت است. با این حال ، اگر سابقه آلرژی دارید ، بهتر است ابتدا مقدار کمی را آزمایش کنید تا واکنش بدن خود را ارزیابی کنید. اگر بدن شما حساسیت را نشان می دهد ، حتما با پزشک خود مشورت کنید.
233236
منبع: www.khabaronline.ir