چرا کیوی را در کنار سیب نگه ندارید؟



برای انتخاب کیوی جدید به پوست نگاه کنید. پوست صاف بدون تا زدن نشان دهنده میوه تازه است. اندازه کیوی مهم نیست، اما کیوی نرمتر طعم شیرین تری دارد و آنهایی که سفت تر هستند معمولا طعم ترش دارند. از خرید کیوی خیلی نرم خودداری کنید، زیرا نشان دهنده مراقبت بیش از حد آنهاست.

به نقل از یورونیوز، کیوی نارس را می توان در دمای محیط نگهداری کرد، اما آن را از سیب دور نگه دارید، زیرا سیب می تواند فرآیند کیوی را تسریع کند. بهتر است کیوی رسیده را در یخچال نگهداری کنید. این میوه ها تا چند هفته در یخچال تازه می مانند، اما برای لذت بردن از طعم واقعی بهتر است کیوی را از شب قبل از یخچال خارج کنید.

اما بین کیوی سبز و زرد کدام را انتخاب کنیم؟ این کاملا به سلیقه شما بستگی دارد. کیوی زرد طعم شیرین تری دارد و سرشار از ویتامین C است، در حالی که کیوی سبز با طعم ترش حاوی فیبر بیشتری است. هر دو سالم و مغذی هستند.



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7278

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *