
نقل از کردن پایگاه اندیشه و فرهنگ مبلغان، آیت الله سید ابوالحسن مهدوی امام جمعه موقت اصفهان و استاد اخلاق در مراسم تفسیر صحیفه سجادیه که در حرم حضرت زینب(س) خواهر رضا برگزار شد به بحث ارشاد و اهمیت آن پرداخت.
به روایت حوزه، آیت الله سید ابوالحسن مهدوی اظهار داشت: رسیدن به هدف خلقت امری پیچیده است و نیاز به پیشوای بی عیب و نقص دارد که نمره ای برابر با بیست داشته باشد و امام هادی علیه السلام از پیشوایان است. اما رهبر واقعی پروردگار عالم است.
یکی از اعضای خبرگان رهبری با اشاره به آیات قرآن گفت: آیه «إِنَّا حُدَی اللَّهُ هُدی» که در سوره اسراء (آیه 97) و سوره کهف (آیه 17) آمده است، بر اهمیت آن تأکید دارد. هدايت الهي، زيرا کسي را که خداوند هدايت کند، قطعاً رستگار خواهد شد.
امام جماعت اصفهان به آیه 35 سوره نور نیز اشاره کرد و افزود: خداوند در این آیه می فرماید: «اللّه نور السموات و الارض»، هدایت الهی، هدایت به نور خدا و به تعبیر برخی. مفسران، به امام زمان (عج) است
آیت الله مهدوی تصریح کرد: شایسته است پس از رسیدن به مقصود بر اهل بیت علیهم السلام که دعوت کنندگان الی الله و راهنمایان راستین هستند، درود فرستیم. ائمه معصومین ما را به سوی خدا هدایت می کنند; همانطور که در آیه 73 سوره انبیه آمده است.
وی با یادآوری نقش ائمه دوازده گانه خاطرنشان کرد: خداوند به فرمان خود دوازده امام را قرار داد تا مردم را به حق هدایت کنند، این هدایت یکی از اصول اساسی در اسلام است که هرگز نباید نادیده گرفته شود.
امام موقت اصفهان همچنین تصریح کرد: هدایت و صراط مستقیم از مسائل اساسی اسلام است، در قرآن و روایات آمده است که برای هدایت ابتدا باید هدایت شود.
آیت الله مهدوی افزود: هدف ما از هدایت طلبی رسیدن به صراط مستقیم است که در قرآن و روایات به دوازده امام معصوم (علیهم السلام) تبیین شده است. در واقع امامان معصوم(ع) در صراط مستقیم هستند.
وی در ادامه به آیه 36 سوره یس اشاره کرد و گفت: در این آیه آمده است: «انکاک لمننا المرسلین* فی صراط مستقیم» که نشان می دهد پیامبر (ص) بر صراط مستقیم است، اما صراط مستقیم به معنای واقعی آن دوازده امامی هستند که از جانب خداوند برای هدایت مردم منصوب شده اند
امام جمعه موقت اصفهان خاطرنشان کرد: برخی از مسلمانان به دلیل عدم پذیرش ولایت دوازده امامی با وجود ادعای مسلمانی به حقیقت هدایت نمی رسند. خداوند در قرآن می فرماید: «وَ مَنْ یَجْعَلُوا دِینَهَا الْإِسْلَمَ فَیْتَقْبُولُهُ» (آل عمران، 85) و این یعنی هر که ولایت علی (ع) و دوازده نفر را نپذیرد. امامان بعد از پیامبر (ص) به حق ایمان نیاورده اند. است
آیت الله مهدوی همچنین به آیات سوره نساء (آیه 69) و سوره زخرف (آیه 4) که در آن خداوند خود را با عنوان «علی حکیم» معرفی می کند، اشاره کرد و افزود: منظور از این عبارت، امیرالمومنین علی (ع) است. (ع) و هدایت، صراط مستقیم فقط از طریق او و یازده امام معصوم پس از او امکان پذیر است.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود به آیه 35 سوره یونس (آیه 35) اشاره کرد: «اللَّهُمْ هُدیُ الْحَقِّ» که در آن خداوند تنها به خواست خود به حق هدایت می کند، «حق» در این آیه به امیرالمومنین علی (ع) فرمود: «علی مع الحق و الحق با علی» پس هر که ادعای هدایت داشته باشد ولی بعد از پیامبر کسی را قبول نکند. (ص) ادعای او بی اساس و در واقع گمراه است.
امام موقت اصفهان به اهمیت دعا برای هدایت و نقش اهل بیت در این جریان اشاره کرد و اظهار داشت: در سجادیه آمده است: «خدایا دست تو راهنما و ائمه (علیهم السلام) است. با اجازه شما راهنمایی کنید.”
پس هر که بخواهد هدایت بخواهد خداوند او را به آنچه می خواهد هدایت می کند، چه برای دین و چه برای دنیا. این نشان می دهد که اسلام تنها به فکر آخرت نیست، بلکه به آبادانی دنیای مؤمنان نیز توجه دارد، زیرا هر جا به دستورات دین عمل کنیم، هم دنیا و هم آخرت ما آباد می شود.
وی خاطرنشان کرد: مسئولان باید بدانند کوتاهی در مسائل دینی نه تنها به آخرت بلکه به دنیای مردم آسیب می زند و نباید الگوهای غربی در کشور اسلامی اجرا شود. شما تخیلی و توصیفی هستید.
منبع: www.khabaronline.ir