اگر در روز قیامت که به جهنم می روید به خدا امیدوار باشید، رستگار می شوید!



نقل از کردن پایگاه اندیشه و فرهنگ مبلغان، حجت السلام والمسلمین علیرضا پناهیان، استاد حوزه و دانشگاه درباره نقش امید در یاد خدا و ذکر ویژه ماه رجب گفت: آیا تا به حال به این فکر کرده اید که چه چیزی باعث می شود ما با خدا ارتباط برقرار کنیم؟ چه چیزی تعیین کننده است؟

میزان نیاز ما به او، میزان گناهان ما؟ یا…

هیچ کدام

اینکه چه چیزی باعث رابطه ما با خدا می شود بحث دیگری است.

به مقدار امید به خانه خدای متعال می رویم.

نه به اندازه گناهان ما!

ما به اندازه امیدمان به خانه خدا می رویم نه به مقدار نیازمان!

به مقدار امید به خانه خدای متعال می رویم.

نه در حد اضطرار ما.

آیا در همه زمینه ها به خدا امید داریم؟

حجت السلام پناهیان ادامه داد: ابلیس برای ایجاد ناامیدی بسیار کار می کند و دائما در خطر ناامیدی هستیم. به همین دلیل در دعایی که به خواندن هر روز ماه رجب توصیه شده است، آمده است: «یا أَمیدُکُم مِنَ الْخَیْرِ». چرا به خواندن این دعا در ماه رجب سفارش شده است؟ زیرا این امید است که در شکل گیری رابطه ما با خدا و سرنوشت ما نقش اساسی دارد. اگر امیدمان به خدا زیاد باشد، دست از دعا بر نمی داریم. در واقع چون امید نداریم از خدا چیزی نمی خواهیم!

این استاد دانشگاه با بیان اینکه در اهمیت امید و ایمان به خدا همین بس که در روز قیامت که پرونده اعمال ما بسته می شود و نمی توانیم کاری برای بهبود وضعیت خود انجام دهیم فقط یک اقدام است که مفید است، افزود: می شود! این امید و حسن ظن به خداست که هنوز کارساز است.

در روایت آمده است که گناهکار را به جهنم می برند. برمی گردد و پشت سرش را نگاه می کند. به او می گویند: آقا محاسبات شما تمام شد، ما هر کاری کردیم باز هم شکست خوردی، برو به جهنم. سپس خداوند می فرماید: «بنده مرا حفظ کن». چرا پشت سرش را نگاه می کند؟» می گوید: «خدایا امیدوار بودم که یک جوری درستش کنی.» می گوید برگردان.

به گفته وی هر روز این دعای خاص را از صمیم قلب بخوانید و به خدا امید و ایمان داشته باشید و بگویید: خدایا من به قدرت تو ایمان دارم حتی می توانی مرا تغییر دهی! شما حتی می توانید از من انسان بسازید! و امیدوارم بتوانید گذشته من را جبران کنید، می توانید من را تغییر دهید، می توانید من را تغییر دهید.”



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7235

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *