ادویه ای که خاصیت تخم مرغ را چند برابر می کند



به گفته خبر آنلاین ، ترکیبی از این دو ماده علاوه بر خوشمزه بودن ، دارای خاصیت غذایی بالایی نیز هست. تخم مرغ های غنی از مواد مغذی ، ویتامین های A ، D ، B-12. به عنوان صبحانه مصرف می شود.

به گفته هامشاهری آنلاین ، نتایج نظرسنجی ها نشان می دهد که افرادی که مرتباً تخم مرغ مصرف می کنند سیستم ایمنی بهتری دارند. با اضافه کردن فلفل سیاه به تخم مرغ ، بسیاری از بیماری ها قابل درمان یا از بین رفتن هستند.

در این مقاله به برخی از این خصوصیات اشاره می کنیم:

سطح انرژی را افزایش می دهد: شروع روز با تخم مرغ و فلفل سیاه باعث افزایش متابولیسم بدن می شود و برای کل روز انرژی ایجاد می کند.

میزان گلبول های قرمز را افزایش می دهد: ترکیب این دو ماده سرشار از آهن است. آهن باعث افزایش اکسیژن به سلول ها به سطح بهینه می شود ، در نتیجه گردش خون و میزان گلبول های قرمز افزایش می یابد.

عضله می سازد: با فراهم کردن پروتئین لازم و عضلات در بدن بدن ، شکل عضلات بدن را بهبود می بخشد.

سلامت مغز را فراهم می کند: مصرف این دو ترکیب با تقویت صبحانه ، مغز را سالم و فعال نگه می دارد. ماده ای به نام کولین در این صبحانه در تولید سلولهای مغزی نقش دارد.

مشکلات بینایی را کاهش می دهد: مصرف منظم این دو ترکیب برای صبحانه باعث کاهش فراوانی مشکلات چشم مربوط به سن مانند دژنراسیون شبکیه و آب مروارید می شود. تخم مرغ سرشار از کاروتنوئیدها و ویتامین های لازم برای بهبود بینایی است.

استخوانهای سالم ایجاد می کند: از آنجا که تخم مرغ سرشار از ویتامین D است ، ترکیب آن با فلفل سیاه باعث افزایش ظرفیت جذب کلسیم در استخوان ها می شود. در نتیجه ، استخوان ها قوی تر و مستعد ابتلا به بیماری هایی مانند پوکی استخوان هستند.

233233



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7278

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *