اصحاب اصحاب را شرح دهید.



نقل از پایگاه داده اندیشه و فرهنگ مقدار ، جلسه ای در سی و دو قرآن سوره ، که هر یکشنبه در مسجد CUI دانشگاه تهران ، که توسط مدارس دانشجویی قرآن و دانشگاه عطار تهران و با سخنرانی هانی چچیان برگزار می شود. کارشناس و مدرس قرآن این هفته برگزار می شود که به سورات الموباراک “بالاد” اختصاص داده شده است. جلسه ای در ابتدای عید المادا ، توضیحی از اهمیت این روز عالی بود ، و چیچن به سبک جلسات قبلی ، نکات تاکتیک این سوره را به همراه ترجمه آن بیان کرد:
به گفته ایکانا ، اگرچه شب غدر به عنوان شب قرآن از اهمیت و وضعیت زیادی برخوردار است ، نکته مهم این است که بشریت توانایی خود را برای شروع با آغاز مأموریت نبوی اسلام در مواجهه با سنگین پیدا کرده است. معانی قرآن دستورات الهی را اجرا می کند. مطمئناً می توان گفت كه پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) ، به عنوان واسطه ای بین خدا و بشریت كه بر روی قلب آنها جاری می شد ، چنان غم انگیز تری داشت كه در چنین زمانی با كلام وحی مورد استقبال قرار گرفت.

کاهش مکاشفه در برابر پیامبر (صلح بر او) نیز دارای سابقه ای بوده است ، اما قرآن در مقایسه با سایر کتاب مقدس مانند تورات و انجیل چنین درجه و اقتدار دارد که هیچ یک از غنای و اعتبار قبل از آن نیست. این امر به دست نیامده است و با یک کلام باید ارتباطی بین عظمت و پیامبر برقرار کنیم و بگوییم که عظمت جنبش آغاز مکاشفه قرآن است که معجزه و برانگیختگی پیامبر به رسمیت شناخته شده و جامع است.
پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) ، در تفسیر قرآن ، برای یک مأموریت بزرگ و جهانی در دو سوره “مجاهدین” و “مؤثر” انتخاب می شود ، و طبق آنچه شناخته شده است ، سوره القا بود اولین رابطه بین مکاشفه و پیامبر. او دستور می دهد آن را با فعل مانند “aqraa” بخواند ، که با خواندن طوطی و عادت متفاوت است.
اساساً ، به زبان عربی ، هنگامی که توسط آمین استفاده می شود ، یک خواننده نوشته شده است ، به طوری که معانی آن نیز در روح و روح خواننده ضبط و ضبط می شود ، هرچند در عامیانه و حتی در محیط ها و محافل قرآن ما. ما خواندن را بدون تالیف در نظر می گیریم ، و اگر می خواهیم قرآن را با ترتیب و نظم بیشتر بخوانیم ، از کلمه بافت استفاده می کنیم ، و هر وقت قرآن را با صدا و لحن می خوانیم ، زمان آن رسیده است که از کلمه تلاوت استفاده کنیم ، در حالی که کلمه تلاوت استفاده می شود ، در حالی که کلمه تلاوت از نظر فنی استفاده می شود ، این مورد نیست ، و تلاوت به معنای بازتاب کل قرآن در بدن و وجود آن است ، زیرا تلاوت یک ویژگی برای پیامبران و مقامات الهی است ، زیرا آنها ذات کامل خالق و ظاهر عینی و بصری آن را منعکس می کنند.
با تمام این جزئیات ، حتی به همان میزان خواندن قرآن ، قرآن و مخاطبان آن باید مجبور به فکر کردن شوند ، زیرا خواندن ابزار آموزش و اساس جریان مکاشفه و پیامبر است (صبف ) با عنصر خواندن شروع می شود و این است که خواندن این است که خواندن عنصر خواندن است. این پایه و اساس بیشتر و بیشتر را برای خدا فراهم می کند.
در مورد سورات آل موباراك ، باید خاطرنشان كنم كه در حالی كه این سوره بسیار جذاب است ، قوم SO -CALL هیچ شکایتی را برای مخاطبان و خادمان خود باقی نمی گذارد ، زیرا صریحاً بیان شده است. یعنی ما انسان را در رنج آفریده ایم. اگرچه این رنج ممکن است خوشبختی موقت را برای انسان فراهم کند ، اما دائمی است و بشریت از شر آن خلاص نمی شود.
سوره بالاد به سبک مکه است. همانطور که Allameh Tabataba’i نیز در المیزان تصدیق می کند ، از کتاب “Burhan” توسط ابی بایر از زبان امام صدیق (AS) نقل شده است که هرکسی که این سوره را در دعای اجباری می خواند ، از جمله صلح در بهشت ​​است. و همچنین مورد توجه خدا خواهد بود. بود دوباره به نقل از این است که تلاوت این سوره در دعای واجب در رستاخیز یکی از رفقای و همراهان پیامبران ، شهدا و آبر است. به عنوان آیه “او همان پیامبر (صلح بر او) و برخی از نوزادان و نوزادان است.” او را دنبال کنید ، نوشتن و پیوستن به سوره بالاد نیز او را از این بیماری مصون می کند. کرد
حال بیایید برویم ، به معنای آیات این سوره ، که مانند بسیاری از سوره ها با سوگند شروع می شود و اولین آن در سرزمین یا سرزمین است ، مستقیماً به سرزمین مکه اشاره می کند ، شهری که ابراهیم خلیل الله (مانند ) ساخته شده توسط تجدید کعبه و پیامبر. به آن شهر شریف و شرافتمندانه بدهید. مانند آیات زیر ، والدین و پسرش ، ابراهیم (AS) و اسماعیل (AS) نیز ذکر شده اند.
در این سوره ، همانطور که گفته شد ، این مربوط به رنج انسان است و خداوند طراحی کرده است تا در این شرایط انسانها را رعایت کند ، و کسانی که این امر را فراموش کرده اند و اعتراض به اعتراض به بدبختی و بدبختی دارند. و آنها می گویند ، انصافی که خدا دارد چیست ، و ما به درب او چه متعهد می شویم که او مانند این با ما رفتار می کند؟
درست در چنین شرایطی خدا به دیگری روی می آورد که انسان در این جهان ممکن است بر آن تأثیر بگذارد ، که او به “عقابا” یا گردن اشاره دارد و می گوید انسان تصور می کند که آنچه با آن روبرو است ، اوج رنج و رنج است. ، با این حال ، هنوز تحت تأثیر دنباله ای قرار نگرفته است که در آنجا بسیار شدیدتر است. او در بیان یک عقبه که در آن سختی ها و سختی های جهان وجود دارد ، در مورد وقتی که قادر به تهیه غذای خود نیست و گرسنگی او گرسنه است ، صحبت می کند ، باید شکم گرسنه دیگری داشته باشد. از بین بردن یا برده (برده) که نیاز جدی به زندگی خود دارد ، برای آزاد کردن سخاوت و یا نجات فقرا از اوج ورشکستگی و مواردی از این دست ، هرکدام رنج مضاعف را برای او فراهم می کند. آن را به ارمغان می آورد.
مبتنی بر انسان است که درجه بندگی و عبادت اندازه گیری می شود ، در غیر این صورت این میزان رنج در زندگی ، یک شکل و شکل مشترک زندگی دنیوی است که همه ما کم و بیش تجربه می کنیم و اجازه اعتراض را می دهیم. ما خدا را به درب خدا نداریم ، و سپس خداوند بندگان را بر اساس اندازه گیری و معیار بر اساس این موارد تقسیم می کند و بندگان را به دو گروه از همراهان و همراهان تقسیم می کند. گروه اول صبر و حضور خدا و گروه دوم بود که همیشه شکایت و ناسپاس و سرانجام آتش سوزی “نار مادا” بودند.



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7222

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *