پیشگیری از یبوست با کمک یک روش ساده



مجید حاجی فراجی ، عضو آکادمی علوم پزشکی ، افزود: “یبوست یک مشکل شایع در همه جوامع است و در زندگی صنعتی امروز به عوامل زیادی بستگی دارد ، که دلیل اصلی آن تغییر سبک زندگی است.”

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشی تأکید کرد: توجه به هضم و جذب مواد غذایی در جلوگیری از یبوست و عملکرد دستگاه گوارش و آموزش مناسب توسط پزشکان و داروسازان در مورد نحوه مصرف مواد غذایی برای جلوگیری از یبوست بسیار مؤثر است. و مردم باید بدانند که کدام دسته از غذاها با کدام داروها دخالت می کنند.

حاجی فرجی به اهمیت آب آشامیدنی در طول روز اشاره کرد و گفت: “مردم فکر می کنند احساس تشنگی نمی کنند. آنها نباید آب بنوشند و هر فرد باید روزانه به جای یبوست و سایر بیماری های دستگاه گوارش ، آب کافی به بدن خود بیاورد. ” در نتیجه ، کم آبی بدن می تواند بی خطر باشد.

وی به نحوه استفاده صحیح لوبیا اشاره کرد و افزود: “لوبیا باید به دلیل عوارض نفخ آنها از قبل خیس شود تا آنها باعث ایجاد مشکلات دستگاه گوارش نشوند.”

این متخصص تغذیه بر مصرف سبزیجات پخته شده و طعم دار ، استفاده از روغن زیتون بدون بو ، استفاده از میوه ها و غذاهای سالم و سفارش خوردن غذای اصلی و همچنین صبح قبل از خوردن صبحانه تأکید کرد.



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7236

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *