
مجید حاجی فراجی ، عضو آکادمی علوم پزشکی ، افزود: “یبوست یک مشکل شایع در همه جوامع است و در زندگی صنعتی امروز به عوامل زیادی بستگی دارد ، که دلیل اصلی آن تغییر سبک زندگی است.”
استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشی تأکید کرد: توجه به هضم و جذب مواد غذایی در جلوگیری از یبوست و عملکرد دستگاه گوارش و آموزش مناسب توسط پزشکان و داروسازان در مورد نحوه مصرف مواد غذایی برای جلوگیری از یبوست بسیار مؤثر است. و مردم باید بدانند که کدام دسته از غذاها با کدام داروها دخالت می کنند.
حاجی فرجی به اهمیت آب آشامیدنی در طول روز اشاره کرد و گفت: “مردم فکر می کنند احساس تشنگی نمی کنند. آنها نباید آب بنوشند و هر فرد باید روزانه به جای یبوست و سایر بیماری های دستگاه گوارش ، آب کافی به بدن خود بیاورد. ” در نتیجه ، کم آبی بدن می تواند بی خطر باشد.
وی به نحوه استفاده صحیح لوبیا اشاره کرد و افزود: “لوبیا باید به دلیل عوارض نفخ آنها از قبل خیس شود تا آنها باعث ایجاد مشکلات دستگاه گوارش نشوند.”
این متخصص تغذیه بر مصرف سبزیجات پخته شده و طعم دار ، استفاده از روغن زیتون بدون بو ، استفاده از میوه ها و غذاهای سالم و سفارش خوردن غذای اصلی و همچنین صبح قبل از خوردن صبحانه تأکید کرد.
منبع: www.khabaronline.ir