محسن گودارزی از شکاف انتقادی بین دولت و ملت می گوید / “ما” کسی را ایجاد کرده ایم که فکر می کند باید خود را از “آنها” محافظت کند


Farzan Asif Nakhaei: دکتر محسن گودارزییک جامعه شناس و محقق برجسته ایرانی ، تاریخچه نقشه برداری و تحقیقات وی در زمینه تحولات اجتماعی ، همکاری با عباس عبدی در انستیتوی فیوارد است. وی با انجام تحقیقات گسترده و نظرسنجی های بی شماری ، تجزیه و تحلیل عمیق از وضعیت اجتماعی ایران را عمیق تر کرده است. وی با استفاده از روشهای علمی و آماری ، چالش ها ، فرصت ها و تحولات اجتماعی در ایران را مورد بررسی قرار داده و نتایج تحقیقات خود را در قالب مقالات ، کتاب ها و نقل از های تحقیقاتی منتشر کرده است. برخی از آثار وی شامل کتاب تحولات فرهنگی در ایران ، فرهنگ ، توسعه و سیاست ، ارزشهای شهری و نگرش ، صدایی است که شنیده نمی شود ، راز مانا دیدگاه ها ، زندگی و آثار استاد آواز ایرانی است.

برخی از محورهای اصلی تحقیقات گودارزی ، از جمله مطالعه اعتماد اجتماعی به ایران ، عوامل مؤثر یا افزایش آن را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده اند. نابرابری اجتماعی محور دیگری از کار او است. این کشور همچنین به بررسی تحولات فرهنگی ایران در دهه های اخیر و تجزیه و تحلیل تغییرات ارزش های مردم ، نگرش ها و سبک های زندگی ، بیکاری و بازار کار و تأثیر آن بر جوانان و جامعه و بررسی مشکلات حومه و نابرابری شهری در ایران پرداخته است.

Mohsen Goodarzi همچنین در مورد رابطه بین مردم و حاکمیت صحبت کرده است یوتیوب و SIP منتشر شده است. اظهارات وی در مورد رابطه بین مردم و حاکمیت یکی از مهمترین دیدگاه های علمی در زمینه تحقیقاتی وی است. وی می گوید: “اوضاع در کشور به گونه ای است که نیاز شدید به اصلاحات جدی اقتصادی دارد.” اما در عین حال ، موانعی وجود دارد که از اصلاحات جلوگیری می کند. “اصلاحات اقتصادی برای بازیابی وضعیت اجتماعی ضروری است و از طرف دیگر ، بهبود وضعیت اجتماعی نیز برای اصلاحات اقتصادی ضروری است.”

اما وی تأکید می کند که “این دو به نوعی در کشور هستند و منجر به تشدید منفی می شوند ، بنابراین ما باید به روشی متفاوت به موضوع نگاه کنیم.”

“من فکر می کنم شرایط فعلی ما ایران را به چرخه تشدید منفی سوق داده است تا شرایط اقتصادی مانع از بهبود شرایط اجتماعی شود و برعکس ، مانع از بهبود وضعیت اقتصادی وضعیت اقتصادی می شود. این می تواند باشد.”

محسن گودارزی از شکاف انتقادی بین دولت و ملت می گوید "ما"یی آفریده است که مخالف است "آنها" برای محافظت از خود

دکتر محسن گودارزی

وی گفت: “این رابطه مبتنی بر احساسات منفی است ، به عبارت دیگر ، ترس ، نفرت و نفرت.” بشر وقتی اکثریت زیادی از مردم احساس می کنند که نمی توان اوضاع را مورد انتقاد قرار داد ، ما از دولت می ترسیم و این نشان می دهد که رابطه ای از احساسات غیرقانونی و منفی بین مردم و دولت وجود دارد. یا اکثریت بزرگ احساس می کنند که دولت به نظرات آنها توجه نمی کند. و به عبارت دیگر ، آنها نوعی تحقیر اجتماعی را تجربه می کنند. “

گودارزی می گوید: “در شرایط فعلی ، ما می دانیم که یک فضای دوگانه وجود دارد که” ما “و” آنها “در این فضا رخ می دهند.” یک “MI” وجود دارد و “موارد” وجود دارد. کسی وجود دارد که اقدامات ، رفتار و تصمیمات علیه ما است. و روحیه ای وجود دارد که باید خود را در برابر آنها محافظت کند. “شکل گیری چنین وضعیتی هم از طرف دولت و هم از مردم شکل می گیرد.”

محقق اجتماعی در ادامه به عواقب شکل گیری ما و آنها اشاره می کند و می گوید: “بر این اساس ، مردم نسبت به دولت بی اعتماد هستند و دولت نسبت به مردم بی اعتماد است. در نتیجه ، دولت به دنبال سیاست های کنترل برای پیگیری مجموعه ای است از اهداف و کارها و خواسته ها.

وی تأکید می کند که “شکافی وجود دارد که شکاف بزرگی بین این دو بلوک وجود دارد ، اگر وارد نخبگان شویم ، خود را بسیار عمیق تر و گسترده تر نشان می دهد.”

گودارزی می گوید: “در این شکاف است که مردم رفتارها و تصمیمات دولت را ارزیابی و تفسیر می کنند و به آن پاسخ می دهند.” به همین دلیل است که هر تصمیمی ، حتی اگر متخصص و منطقی باشد ، معمولاً با ظن ارزیابی می شود. در اینجا معادل بی اعتمادی است. یعنی جایی که اعتماد به نفس وجود دارد ، ظن خوبی وجود دارد ، جایی که بی اعتمادی وجود دارد. “بنابراین ، در این جو ظن تفسیر می شود.”

بیشتر بخوانید:
اقتصاد در دسترس کسانی است که پاسخگوی موسسات حاکم / بازی آتش نشانی نیستند ، ما در شرایط عادی نیستیم / چرا از پیشرفت موفق در جهان یاد نمی گیریم؟
استاد دانشگاه برکلی: کاهش قدرت اقتصادی و سیاسی مردم منجر به فاجعه / تأمین رونق مردم در تعادل بین جامعه و قدرت دولت می شود
روایت میانه از الزامات امنیتی در ایران / بدون توانمندسازی ..

216216



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7235

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *