همه چیز در مورد سنگ های صفراوی ؛ چه زمانی به جراحی نیاز داریم؟



متخصص گوارش و متخصص کبد حسین در مکالمه با MEHR ، در مورد بیماری دستگاه گوارش دستگاه گوارش ، علل این بیماری و درمان آن ، گفت: صفرا یک منبع ذخیره سازی در زیر کبد در قسمت فوقانی و راست شکم است ، ظرفیت صفراوی آن از ترشح شده است کبد و آنزیم های هضم در صفرا فرو می روند ، کوچک می شوند و منجر به هضم می شوند. علاوه بر این ، خود صفرا ، بیلی روبین ، ماده ای بسیار سمی است که توسط کبد دفع می شود.

دلایل سنگهای صفراوی.

وی با اشاره به نقش کیسه صفرا در ذخیره و ضخیم شدن صفرا ، اذعان کرد: صفرا ترشح شده از کبد حاوی آنزیم هایی است که به هضم چربی کمک می کند. اما گاهی اوقات به دلایل مختلف ، این مایع در کیسه صفرا متمرکز شده و منجر به تشکیل سنگ می شود.

خدمت ، با توجه به اینکه سنگهای صفراوی به معنای بیماری نیستند ، کیسه صفرا یک بیماری نیست و مشکلی نخواهد بود و ما فقط در صورتی که سنگ باعث مسدود کردن و حرکت درمان شود ، اقدامات پزشکی و پزشکی را انجام نمی دهیم. آنها شروع می کنند. یعنی اگر سنگ در پریز صفراوی گیر کرده باشد و انسداد در اثر درد شدید شکم ایجاد شود ، به اورژانس مراجعه کرده و از آمپول استفاده کنید.

وی ادامه داد: معمولاً 5 سال طول می کشد و سپس سنگ آزاد می شود و علائم ناپدید می شود ، اما این فقط یک هشدار است و یک تا دو سال برای کار کردن کیسه صفرا ، برای حملات و دردها دارد. به شخص صدمه نبین

متخصص دستگاه گوارش و کبد اظهار داشت: قابل توجه است که افرادی که سوء تفاهم هستند. بادهای معده هیچ یک از سنگهای صفراوی نیست. کیسه صفرا هیچ علامتی ندارد و به سونوگرافی عمدی یا ناخواسته مبتلا می شود که تا زمانی که تشدید نشود ، نیازی به اقدام نخواهد داشت. افرادی که با علائم صفراوی خود عمل می کنند ، بعد از عمل بهبود نمی یابند و تشدید می شوند.

اعتقادات نادرست در مورد سنگهای صفراوی

وی گفت: “برخی از علائم دستگاه گوارش مانند سوء هاضمه ، نفخ ، تهوع و غذای ترش به اشتباه به سنگهای صفراوی نسبت داده می شود.” اما این علائم مربوط به سنگ نیست و جراحی کیسه صفرا برای درمان این مشکلات توصیه نمی شود.

متخصص دستگاه گوارش و کبد توصیه می کند: در صورت داشتن شیوه زندگی سالم تر ، افراد می توانند از سنگ های صفراوی جلوگیری کنند.

تفاوت بین پولیپ ها با کیسه صفرا

در این سرویس آمده است: پولیپ نوعی گوشت است که در روده ، معده و اقشار توخالی و همچنین مشابه این نوع پوست مشاهده می شود. این نوع خال در کیسه صفرا یک زائد چند میلی متر به نام پولیپ کیسه صفرا است.

وی گفت: “پولیپ انگیزه ندارد ، اما اگر اندازه آن بیشتر از آن باشد که خطرناک باشد.” اگر هفت میلی متر یا بیشتر برای جلوگیری از تبدیل آن به سرطان صفراوی است ، ما جراحی را توصیه می کنیم ، اما اگر زیر هفت میلی متر باشد ، هیچ عارضه ای ندارد و فقط یک بار در سال باید سونوگرافی انجام شود ، اگر رشد سریعتر باشد.

وخیم

سرویس تکرار شد: برخی از افراد بیشتر از سایرین در معرض سنگ صفرا هستند. از جمله زنان ، افراد بالای 5 سال ، کسانی که تولد را مکرر کرده اند و افراد دارای اضافه وزن بیشتر احتمال دارد که صفرا را ضخیم تر کنند و در کیسه صفرا سنگ تشکیل دهند.

عوارض خطرناک سنگهای صفراوی

این سرویس در ادامه به یکی از عوارض جدی سنگهای صفراوی اشاره کرد و گفت: گاهی اوقات سنگ ها از کیسه صفرا بیرون می روند و وارد مجرای صفراوی می شوند. در این حالت ، خطر انسداد و پانکراتیت شدید (پانکراتیت) وجود دارد که می تواند تهدید کننده زندگی باشد.

پیشگیری از سنگهای صفراوی

متخصص دستگاه گوارش و کبد در پایان: برای جلوگیری از سنگهای صفراوی ، توصیه می شود وزن بدن را در دامنه سالم حفظ کنید ، غذاهای پر از چربی و حجیم را کاهش دهید ، فعالیت بدنی منظم و رژیم غذایی پر فیبر ، سبزیجات و میوه داشته باشید. مشاهده کنید

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7801

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *