
براساس News Online ، نزدیک به 5 میلیون نفر در سراسر جهان افسرده هستند. تأثیر افسردگی بر روی افراد متفاوت است. برخی از افراد مبتلا به افسردگی تمایل دارند خانه ها و زندگی خود را ترک کنند ، در حالی که برخی دیگر موفق به حفظ جنبه های زندگی روزمره خود می شوند. همچنین در مورد اشتها تفاوت هایی وجود دارد. زیرا افسردگی نیز بر عادت های غذایی تأثیر می گذارد.
ایرنا در یک خبرنامه نوشت: بسیاری از افراد مبتلا به افسردگی از دست دادن اشتها را تجربه می کنند ، در حالی که برخی دیگر بیشتر و غالباً شیرینی می خورند. همه اینها می تواند منجر به تغییرات قابل توجهی در وزن بدن شود.
محققان بیمارستان دانشگاه بون (UKB) ، دانشگاه بن و بیمارستان دانشگاه توبینگن در آلمان دریافتند که افسردگی معمولاً کاهش اشتها را تجربه می کند. اما غذاهای زیاد کربوهیدرات ترجیح می دهند.
توضیح داد: “بسیاری از افراد مبتلا به افسردگی از بی اشتهایی رنج می برند.” برخی دیگر در یک دوره افسردگی و حتی هوس غذا ، به ویژه شیرینی ، اشتهای بیشتری دارند. این تغییرات می تواند منجر به تغییر وزن بدن شود.
هوس برای خوردن کربوهیدرات
این تحقیق اولین کار تحقیقاتی است که نشان می دهد افسردگی به تغییرات خاص در ترجیحات غذایی افراد مربوط می شود و تحت تأثیر ترکیبات غذایی غذاهای مختلف قرار می گیرد. عوامل اصلی در شکل دادن به این ترجیحات بزرگ ، کربوهیدرات ها ، پروتئین ها و چربی ها هستند که اساس رژیم غذایی ما را تشکیل می دهند. در میان آنها ، کربوهیدرات ها منبع انرژی اولیه برای سلولهای انسانی هستند.
ارتباط بین انتخاب مواد غذایی و شدت افسردگی
افراد مبتلا به افسردگی در مقایسه با افراد سالم کمتر احتمال دارد که غذاهای پر پروتئین و پر پروتئین را بخورند. در عوض ، غذاهای بالا -کربوهیدرات مانند شیرینی ها ترجیح می دهند.
یافته های این مطالعه نشان داد که افزایش مصرف کربوهیدرات توسط مبتلایان به افسردگی باعث افزایش تمایل آنها به مصرف غذاهای پر پروتئین بالا و بالا می شود. به عبارت دیگر ، بیماران مبتلا به افسردگی به احتمال زیاد غذاهایی را که ترکیبی از چربی و کربوهیدرات ها مانند شکلات لبنی است ، مصرف می کنند. خوردن این غذاهای پر انرژی نیز معمولاً با یک رژیم غذایی ناسالم مشخص می شود. تاکنون تصور می شد که هوس برای غذاهای بالا کربوهیدرات با افزایش اشتها همراه است.
“یافته های ما نشان داد که اینگونه نیست ،” یافته های ما نشان داده است که این مورد نیست. سقوط افزایش کربوهیدرات با شدت کلی افسردگی ، به ویژه علائم اضطراب همراه است.
1
منبع: www.khabaronline.ir