
نان در بسیاری از کشورها ، مانند ایران و فرانسه ، یکی از بهترین محصولات غذایی فروشنده در نانوایی ها و فروشگاه های زنجیره ای است.
طبق گفته Euronews ، در یک مطالعه جدید که توسط اتحادیه مصرف کننده فرانسوی (UFC-quesir) در ماه مه منتشر شد ، این انجمن میزان نمک و فیبر نان و کیفیت مواد اولیه را در “نان های آرد سفید ، نان های کامل ، اندازه گیری کرده است و آن را دارد نان های سنتی (روستایی) تجزیه و تحلیل شده است.
براساس این مطالعه ، “نان های کامل از نظر کیفیت در صدر رتبه قرار دارند ، اما نان باگت ساخته شده با آرد سفید در انتهای میز است.”
دلیل کم کیفیت نان چیست؟
به عنوان مثال ، طبق انجمن مصرف کننده ، نان ساخته شده از آرد سفید در زنجیره “بولاندی لوئیز” دارای نان های با کیفیت پایین است. محصولات آنها حاوی نمک بالا و مواد اولیه با کیفیت پایین است.
با توجه به آزمایشات ، نیمی از بوگ ساخته شده از آرد سفید موجود در این نان “برای تأمین 5 ٪ نمک روزانه توصیه شده توسط سازمان بهداشت جهانی (WHO) کافی است. این بیشتر از نمک در بسیاری از بسته های تراشه است !
توجه داشته باشید که خرید نان سنتی از نانوایی محله شما نیز لزوماً به معنای مصرف یک محصول با کیفیت بالاتر نیست. این انجمن توضیح می دهد که “شاید شما هر روز صبح یا شب هر روز صبح یا شب یک باگت پر از مواد افزودنی خریداری کرده اید. در واقع ، این یک غذای ناسالم است.”
آنها توصیه می کنند که ترجیحاً نان کامل و آرد ارگانیک را انتخاب کنید ، زیرا این محصولات از کیفیت غذایی بهتری برخوردار هستند و مقدار باقی مانده از سموم دفع آفات.
چگونه در نانوایی های نان با کیفیت بالا انتخاب کنیم؟
در مرحله اول ، ظاهر نان نشانه خوبی از کیفیت آن است: نان با کیفیت بالا دارای پوسته طلایی است ، نه خیلی سبک و نه خیلی تاریک ، و سطح آن کمی نامنظم است و نشانگر یک فرآیند تخمیر سنتی و موفق است.
لمس نان نیز مهم است. پوسته باید واضح و کمی مقاوم باشد و در زیر انگشتان احساس شود.
بوی نان نیز یکی از عوامل مهم است. نان خوب باید عطر و بوی خوشایندی از غلات و تخمیر داشته باشد که این نشانگر استفاده از مخمر طبیعی و با کیفیت است. در مقابل ، بو یا بو مصنوعی می تواند نان با کیفیت پایین را نشان دهد ، که اغلب با مواد افزودنی یا فرآیندهای صنعتی تهیه می شود.
همچنین ، نوع آرد مورد استفاده در نان بسیار مهم است. آرد کامل و آرد نیمه هادی بهترین گزینه ها هستند زیرا بخش بزرگی از سبوس گندم و جوانه سرشار از فیبر ، ویتامین ها و مواد معدنی دارند.
در مقابل ، آردهای سفید فرآوری شده بسیاری از مواد مغذی خود را از دست داده اند. در نتیجه ، نان های آرد کامل نه تنها هضم بهتری دارند بلکه به تنظیم قند خون نیز کمک می کنند و احساس سیری طولانی تر می کنند.
آرد چاودار ، که معمولاً در نان سیاه مورد استفاده قرار می گیرد ، همچنین گزینه ای ارزشمند است زیرا فیبر بیشتری دارد و دارای شاخص گلیسمی پایین تر از آرد گندم معمولی است و این باعث می شود آن را به یک انتخاب سالم تر تبدیل کند. چاودار نوعی دانه است که بسیار شبیه به گندم است ، که در کشورهای اروپایی بسیار رایج است.
1
منبع: www.khabaronline.ir