اولین نامه ویژه ویژه توسعه مبتنی بر مجله ادبیات / ادبیات توسعه ایرانی منتشر شد


به گفته خبرگزاری اخبار آنلایندر جلد یک شماره ، متخصص ادبیات تخصصی ، موضوعات “ادبیات فارسی ، ادبیات کلاسیک فارسی به عنوان ادبیات توسعه ، تجزیه و تحلیل اجتماعی اشعار احمد شملو ، تعامل سینما و ادبیات در توسعه ، ارائه ادبیات توسعه در جهان امروز ، ادبیات به عنوان یک امکان برای توسعه اجتماعی و اخلاق اجتماعی از منظر جامعه شناسی ادبیات ، چهره توسعه دهندگان ادبیات فارسی و ادبیات ایرانی گاهی جبهه توسعه بشر ایران است “از طرف محتوای داخلی مجله.

Vahid Islamzadeh ، عضو سیاست و ویراستار ، برای معرفی این مجله و اهداف آن ، یادداشتی را به اخبار آنلاین ارسال کرد:

“بدون شک ایران در یک مرحله ویژه تاریخی قرار دارد. اگر تا چند دهه قبل از منابع طبیعی و سوخت های فسیلی امکان پذیر بود ، به نظر می رسد که منبع مورد نیاز برای توسعه با گذشت زمان باید تجدید نظر شود. از این منظر ، به دلیل جدید نظریه های توسعه ، توجه به منابع فرهنگی در این زمینه نقش پر جنب و جوش دارد. ادبیات و ارتباط آن با توسعه ، و از منظر این مقالات می تواند منبع مهمی در برنامه ریزی توسعه برای آینده ایران و سایر کشورهای فارسی باشد.

“ادبیات توسعه گرایی نشان می دهد که چگونه افراد ایرانی و فارسی می توانند برای توسعه و روشهای عقلانی بودن به فرهنگ ، زبان و ادبیات فارسی مراجعه کنند.” در حقیقت ، بخش مهمی از آنچه که بازیگر پارسی در هزاره سوم به آن نیاز دارد می تواند از ادبیات فارسی بهره مند شود. “

“کشورهای فارسی -کشورها می توانند با تکیه بر گنجینه ها و مبانی معرفت شناختی زبان و ادبیات فارسی ، گفتمان جدیدی را در جهان مطرح کنند. زمان آن رسیده است که کشورهای فارسی -اسپانیایی بتوانند رابطه خود را با مدرنیته تعریف کنند.” این نسبت زمانی امکان پذیر است. هر یک از این کشورها می توانند زبان و ادبیات فارسی را از دیدگاه معرفت شناختی و کاربردی شناسایی کنند. “

“این مجله و اعداد آینده تأکید می کنند که مسئله توسعه لزوماً به معنای تحول در زمینه اقتصاد نیست ، بلکه هدف اصلی تحول در زمینه اندیشه و فرهنگ است. بر این اساس ، ادبیات فارسی می تواند در تقویت نقش داشته باشد Wisdom of the Persian-Speaking از دیدگاه ، کشورهای فارسی زبان باید بتوانند با یک رنسانس فرهنگی و فرهنگی ، استراتژی هایی را در تعامل بین ادبیات فارسی و مدرنیته پیدا کنند. “

“کشورهای فارسی می توانند قدرت تأثیرگذار خود را از ادبیات فارسی دریافت کنند. از این نظر ، باید در نظر داشت که قدرت تخیل فردی و جمعی در ادبیات فارسی کمتر در زبان و فرهنگی دیده می شود. می توان گفت که ادبیات فارسی وضعیتی بی نظیر را برای بازیگران و کسانی که به این زبان صحبت می کنند ، ایجاد می کند.

سه هدف اصلی نظریه جدید ادبیات توسعه به شرح زیر است:

الف) تولید یک الگوی جدید برای توسعه کشورهای فارسی با تکیه بر روابط دیالکتیکی بین ادبیات و توسعه

ب- تحقق نوعی عقل گرایی مربوط به سخنرانان فارسی و ایجاد همگرایی مناسب با مدرنیته

ج – زمینه های عملی ادبیات را در رابطه با بازار و اقتصاد مانند توسعه کارآفرینی ادبیات پیدا کنید »

اولین شماره ادبیات تخصصی ادبیات توسعه به شرح زیر است:

ایده و نظریه پرداز ادبیات توسعه: مهداد نظری / شورای تحریریه و سیاست: مهداد نظری ، واهید اسلام زاده ، فارزانه فارشادی ، حمید رضه تورابی گودارزی ، فریبی نظری ، رویا زامانی ، ایراج شوجا ، سعید ایشز زاده و مدیر هنر هنر و هنر هنر.

اولین نامه ویژه ویژه توسعه مبتنی بر مجله ادبیات / ادبیات توسعه ایرانی منتشر شد

216216



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7216

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *