نقشه بردار ، بهترین محصول توسعه پروبیوتیک/ روش ساخت خانه ارزانترین سبزیجات تخمیر شده


نهایی بههانی: علم امروز نشان می دهد که میکروب های مفید دستگاه گوارش نقش مهمی در سلامت جامع ما دارند. بنابراین ، ما بسیاری از غذاهای تخمیر شده را که حاوی این میکروب ها هستند ، می شنویم.

دکتر نصرین ماندیا ، متخصص غذا و علوم در این گفتهوتگو می گوید: “کلم ترش یا ترش یکی از شناخته شده ترین محصولات تخمیر شده مفید در جهان است که می تواند به راحتی با ارزان ترین و در دسترس ترین سبزیجات ، کلم سفید یا قرمز تهیه شود.” برجسته ترین ترکیبات کلم شامل فیبر ، ویتامین C ، پتاسیم ، ترکیبات گوگرد خاص و ترکیبات آنتی اکسیدان و فلاونوئید است که با انجام یک تخمیر ساده لاکتیک روی آن بسیار بیشتر است.

Sarecrat ، مشکلی از کلم نیست

شاید متوجه شده باشید که مصرف کلم به تنهایی در بعضی از افراد نفخ است. زیرا باکتری های روده با مصرف فیبر کلم در دستگاه گوارش گاز تولید می کنند. اما نکته مثبت این است که در فرآیند تخمیر و تولید سوسیس ، این مشکل برطرف شده و حتی باکتری ها و ترکیبات بسیار مفیدی و ترکیبات پسامدرن بیوتیک مانند ویتامین ها ، اسیدهای آلی ، باکتریها و غیره را تقویت می کند. بنابراین می توان گفت که Sarecrat به همراه تمام ترکیبات با ارزش کلم حاوی میکروبهای پروبیوتیکی مفید ، پست بیوتیک و حتی مقدار خوبی از پراکوتیک ها است.

نقشه بردار ، بهترین محصول توسعه پروبیوتیک/ روش ساخت خانه ارزانترین سبزیجات تخمیر شده

طرح

ماده اصلی تهیه کلم خانگی کلم ، کلم و نمک است. به طوری که در ابتدا کلم را خرد کنیم و کمی نمک به دو تا دو و نیم درصد وزن کلم اضافه کنیم ، آن را به خوبی با دست مالش دهیم و سپس آن را در یک ظرف شیشه ای پر کنیم و آن را در یک ظرف شیشه ای پر کنیم. به طوری که کلم خرد شده کاملاً زیر آب باشد.

ظرف را ببندید و آن را به مدت 1 تا 2 روز در آشپزخانه قرار دهید. به این ترتیب ، باکتری های لاکتیک روی کلم اصلی باعث این تخمیر فوق العاده می شوند. در روزهای بعد ، ما یک حباب کوچک را در داخل ظرف مشاهده می کنیم که با باز و بسته شدن در ظرف قابل برداشت است. پس از اتمام دوره تخمیر ، کلم ترش ما آماده استفاده است که می تواند برای ذخیره سازی به یخچال منتقل شود.

محدودیت در استفاده از Sarecrat

مطمئناً کیفیت کلم ، میزان نمک و دمای محیط می تواند بر کیفیت محصول تأثیر بگذارد. باید بدانید که با افزایش دما ، مدت زمان تخمیر کوتاه تر خواهد بود ، اما تأثیر منفی بر جمعیت میکروب های مفید آن دارد. محدودیت های این محصول شامل نمک ، تیرامین و محتوای احتمالی هکتامین تولید شده است و اگر افراد محدودیت مصرف خاصی نداشته باشند ، توصیه می شود روزانه از 1-5 گرم استفاده کنید. این محصول برای افرادی که سندرم روده تحریک پذیر دارند بسیار مناسب است ، اما برای احتیاط ، با احتیاط با یک متخصص تغذیه مشورت می شود.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7232

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *