تفاوت بین زیتون های سبز و سیاه چیست؟



زیتون میوه ای کوچک است که بر روی درختان زیتون رشد می کند ، متعلق به گروهی از میوه ها به نام های میوه ای یا میوه های آلووی یا میوه های سنگی است و با میوه هایی مانند انبه ، گیلاس ، هلو ، بادام و پسته همراه است.

انواع زیتون و تفاوت بین زیتون های سبز و سیاه

به گفته مهر ، هنگام ورود از سبز کم رنگ (زیتون سبز) ، رنگ زیتون ها به رنگ بنفش تا بنفش و سپس سیاه خواهد بود. تفاوت بین زیتون های سبز و سیاه در منشاء این دو میوه و میزان روغن آنها است. میزان روغن در زیتون های سیاه بیش از زیتون های سبز و همچنین اولئوروپین ها در زیتون است که این امر باعث فواید بسیاری از این میوه ها در زیتون های سیاه بیشتر از زیتون های سبز است.

ترکیبات زیتون

زیتون حاوی آب ، پروتئین ، کربوهیدرات ها ، فیبر و چربی است. زیتون حاوی 2 تا 5 درصد چربی است که 5 ٪ از آنها “اسید اولئیک” است که نوعی اسید چرب اشباع نشده است. کربوهیدرات ها 2 تا 5 درصد از زیتون ها را تشکیل می دهند و به همین دلیل یک زیتون زیتون کم کربوهیدرات هستند. ویتامین ها و مواد معدنی موجود در زیتون شامل ویتامین E ، آهن ، مس ، کلسیم ، پتاسیم و سدیم است.

آنتی اکسیدان زیتون

زیتون در بسیاری از ترکیبات گیاهی سرشار از آن است. آنتی اکسیدان های زیتون از بسیاری از بیماری های قلبی عروقی ، فشار خون بالا ، دیابت ، سرطان و آسیب بافت به دلیل رادیکال های آزاد محافظت می کنند.

خواص زیتون برای جلوگیری از بیماری های مزمن و گسترش عمر

زیتون از نظر آنتی اکسیدان ها بسیار زیاد است و از مزایای سلامتی آن از مبارزه با التهاب تا کاهش رشد میکروارگانیسم ها برخوردار است. زیتون به دلیل این آنتی اکسیدان ها ، سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و از آن در برابر بیماری های عفونی و غیر واگیر محافظت می کند. پتاسیم و کلسیم فراوان ترین مواد معدنی موجود در زیتون ها هستند که کمبود آن در بدن انسان باعث ایجاد بسیاری از بیماری های مزمن و افزایش طول عمر می شود.

خواص زیتون برای فشار خون

فشار خون بالا یکی از شایع ترین بیماری های جهان و یکی از مرگ و میر بیماران در جهان است. پلی فنرهای زیتون ، با خاصیت آنتی اکسیدان و ضد التهابی ، فشار خون را کاهش می دهند. مطالعات مختلف نشان داده است که مصرف روزانه روغن زیتون در رژیم غذایی می تواند میزان فشار خون افراد را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

خواص زیتون برای جلوگیری از بیماری قلب و مغز

کارشناسان پیش بینی کرده اند که بیماری قلبی عروقی علت یک سوم مرگ و میر جهان در پنج سال آینده خواهد بود. این بیماری ها اولین علت مرگ در سراسر جهان است. حدود 2 تا 5 درصد از زیتون ها شامل اسید اولئیک هستند که باعث کاهش فشار خون و خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی می شود. همچنین دو ماده “هیدروکسی تیروزول” و “اولوروپین” وجود دارد که از تجمع پلاکت ها و تشکیل لخته های خون جلوگیری می کند و از این طریق خطر حمله قلبی و سکته مغزی را کاهش می دهد.

زیتون و روغن از مؤلفه های اصلی رژیم مدیترانه ای هستند و مطالعات مختلف تأثیر این رژیم را در کاهش انفارکتوس میوکارد نقل از کرده است. مطالعه ای که به مدت پنج سال در کشورهای مدیترانه ای در مورد چهار زن و مرد انجام شد ، نشان داد که خوردن رژیم غذایی حاوی زیتون فراوان ، خطر مرگ بیماری های قلبی را تا 5 ٪ کاهش می دهد.

با مصرف زیتون کلسترول خون را کاهش دهید

زیتون یکی از میوه هایی است که به کاهش کلسترول خون کمک می کند. زیتون و روغن حاوی اسیدهای چرب اشباع نشده و ترکیباتی مانند ویتامین E هستند که باعث کاهش شاخص های چربی مانند کلسترول می شوند.

خواص زیتون برای جلوگیری از سرطان

زیتون و روغن سرشار از آنتی اکسیدانی هستند که رادیکال های آزاد و آسیب بافتی را خنثی می کنند و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهند. مطالعات جهانی نشان داده است که 5 ٪ از سرطان ها پیشگیرانه هستند و رژیم غذایی نقش مهمی در جلوگیری از این بیماری ها ایفا می کند. آزمایش های مختلف در کشورهای مدیترانه نشان می دهد که مصرف زیاد زیتون در این کشورها خطر ابتلا به سرطان از جمله سرطان روده بزرگ ، پستان ، پروستات ، رحم و تخمدان را کاهش می دهد.

مزایای زیتون برای جلوگیری از سرطان پستان

اسید الییک در زیتون و روغن آن عوامل کلیدی در سرطان پستان را مهار می کند. ویتامین E در روغن زیتون مانند آنتی اکسیدان ها عمل می کند و از سرطان پستان جلوگیری می کند. همچنین ، از آنجا که چگالی بالای بافت پستان یکی از عوامل خطر ابتلا به سرطان پستان است ، یک مطالعه در اسپانیا نشان داد که استفاده از روغن زیتون باعث استفاده از روغن زیتون می شود. کاهش چگالی بافت پستان.

خواص زیتون برای جلوگیری از سرطان روده بزرگ

سرطان مختلف روده بزرگ چهارمین علت مرگ و میر ناشی از سرطان در سراسر جهان است. مطالعات اپیدمیولوژیک نشان داده است که در یونان به دلیل مصرف بالای زیتون ، شیوع سرطان در جامعه 2 درصد کمتر از سایر کشورهای اروپایی مانند انگلستان است. دانشمندان علی رغم آنتی اکسیدان ها و ترکیبات به نام “هیدروکسی تیروزول” ، “اسید آراشیدونیک” ، اولئیک اسید و غیره ، اثرات ضد سرطان زیتون را در نظر می گیرند.

تأثیر روغن زیتون بر پیشگیری از سرطان کبد و لوزالمعده

ماده آنتی اکسیدانی موجود در روغن زیتون میزان Interlukin 2 را کاهش می دهد ، که از تکثیر سلولهای سرطانی کبد و همچنین خاصیت آنتی اکسیدانی زیتون برای جلوگیری از سرطان لوزالمعده جلوگیری می کند.

فواید روغن زیتون برای جلوگیری از سرطان پوست

مطالعات نشان داده است که استفاده از روغن زیتون بر روی پوست به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی از سرطان پوست جلوگیری می کند.

خواص روغن زیتون برای زخم معده و سرطان معده

مطالعات نشان داده است که زیتون و روغن آن از هلیکوباکتر پیلوری جلوگیری می کنند ، که یکی از اصلی ترین دلایل زخم معده و در نتیجه سرطان معده است.

خواص ضد میکروبی زیتون

زیتون ها به دلیل ترکیبات ، از جمله “هیدروکسی تیروزول” ، “تیروزول” ، “اولوروپین ها” و “دی کارکسی متیل آلنوئیک اسید” ، فعالیت باکتری های بیماری زا مبتنی بر مواد غذایی را مهار می کنند ، به همین دلیل محققان روغن زیتون را در کنار سالادها و غذاها مصرف می کنند. همه توصیه می کنند.

خصوصیات زیتون برای پوکی استخوان

مطالعات مختلف در مورد موش ها نشان داده است که ترکیبات زیتون با مهار فعالیت سلولهای استخوانی و جلوگیری از آسیب اکسیداتیو ، نه تنها از پوکی استخوان جلوگیری می کند بلکه باعث تراکم استخوان نیز می شود.

اسیدهای فنولیک زیتون در ترمیم استخوان در هنگام شکستگی بسیار مؤثر هستند ، با خاصیت ضد التهابی و تحریک کننده سیستم ایمنی بدن. علاوه بر غذاهای غنی کلسیم ، نشان داده شده است که از پوکی استخوان سرشار از ترکیبات فنولیک مانند زیتون جلوگیری می کند.

خواص ضد درد زیتون

زیتون به دلیل داشتن برخی از ترکیبات ، از جمله تیروسول هیدروکسی ، درد را کاهش می دهد. با کاهش تحریک گیرنده های درد ، نقش ضد آرتفور را ایفا می کند.

پیشگیری از آلزایمر با مصرف زیتون

بیماری آلزایمر شایعترین نوع زوال عقل است. این بیماری در بزرگسالان بالای 5 سال شایع تر است و ممکن است ژنتیک نیز درگیر شود. یک مطالعه در سال 2 نشان می دهد که پیروی از رژیم غذایی مدیترانه ای حاوی زیتون و روغن می تواند خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش داده و به کاهش بیماری آلزایمر کمک کند.

خواص زیتون برای بارداری

مصرف زیتون در دوران بارداری ممنوع نیست. با این وجود لازم به ذکر است که به دلیل خطر فشار خون بالا ، باید از استفاده از زیتون های شور در این دوره جلوگیری شود. زیتون از ویتامین E بسیار زیاد است و جنین نیز برای رشد به ویتامین E نیاز دارد.

مطالعات همچنین نشان داده است که رشد پس از زایمان مادرانی که در دوران بارداری روغن زیتون مصرف می کنند از نظر قد ، وزن و عملکرد حرکتی بهتر است. مصرف روغن زیتون در زنان باردار با فشار خون بالا فشار خون آنها را کاهش می دهد. خوردن زیتون در دوران بارداری به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی به محافظت از کودکان در برابر برخی از آلرژی ها و آسم کمک می کند.

تفاوت بین خاصیت روغن زیتون و روغن زیتون چیست؟

روغن زیتون بیشتر خصوصیات زیتون را دارد و بنابراین استفاده از آن در رژیم غذایی روزانه اثرات ذکر شده دارد. تفاوت بین زیتون و روغن زیتون خوراکی در فراوانی مواد مغذی موجود در میوه و روغن آن است.

برگ زیتون جویدن هنگامی که روی زخم های دهان قرار می گیرد باعث ناپدید شدن آنها می شود. عصاره برگ زیتون یا برگ جوش یا برگ پخته شده می تواند برای دندان مفید باشد و از عصاره برگ زیتون در بیماری های چشم استفاده می شود. این عصاره در صورت ریزش چشم برای تورم چشم و التهاب چشم مفید است.

بهترین نوع زیتون

از منظر طب سنتی ، بهترین نوع زیتون نوع سبز و رسیده ای است که در آب و نمک تغذیه شده است. اگر زیتون را با غذا بخورید ، معده را تقویت می کند ، اما افراد گرم باید بدانند که مصرف بیش از حد زیتون می تواند آنها را سوزاند.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7214

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *