چای عطر ، چای طبیعی یا مصنوعی؟


نهایی بههانی: دکتر محمد حسین عزیزی ، متخصص غذا و علوم و استاد دانشکده و عضو هیئت علمی دانشگاه Tarbiat Modarres ، در مصاحبه ای با اخبار آنلاین گفت: بیشتر چای های درجه یک معطر هستند و رایحه ای طبیعی از چای دارند. اما اگر این به معنای چای معطر است که روی بسته بندی درج شده است ، باید بدانید که از عطر چای به طور طبیعی و مصنوعی استفاده می شود. انواع رایحه های طبیعی از یک مخروط و پودر میوه ای به شکل گیاه به نام ترنج ساخته شده است و از رایحه های مصنوعی ، میوه ها و روغنهای اساسی شکلات را می توان ذکر کرد ، که متأسفانه بیشتر عطرها با روغنهای اساسی شیمیایی معطر هستند و مصرف زیاد و مداوم برای آنها مضر است سلامتی این را بدانید ، البته در یک ژورنال علمی خارجی ، نقل ازی از تأثیر مضر چای معطر با ترنج روی کبد وجود دارد.

تفاوت بین چای داخلی و خارجی چیست؟

چای بومی ایران نیست و در دوران قاج از هند به ایران آمده است ، و هنوز مشخص نیست که چرا چای خارجی ، چای شدید و جسورانه ایرانی منسوخ و کم رنگ است ، زیرا هیچ تحقیق کاملی انجام نشده است. این متخصص می افزاید: چای خارجی حاوی مواد رنگی و طعم دار است ، یا اینکه ایرانیان هنوز به مرگ چای مانند بیگانگان نرسیده اند. از طرف دیگر ، فصل برداشت ، آب و هوا و نوع گونه های گیاهی نیز می تواند در رنگ و سرعت تولید چای تا حدودی مؤثر باشد. به عنوان مثال ، چای بهاری ایران کم رنگ است ، اما دستگیری بیشتر از چای برداشت شده در پاییز است. بهترین و لذت بخش ترین چای ایرانی چای بهاری و سپس چای تابستان و پاییز است. شما همچنین باید بدانید که چای جسورانه یا ضعیف به معنای این نیست که یک چای از دیگری برتر است.

چای عطر ، طبیعی یا مصنوعی؟

بهترین نوع چای ایرانی

به گفته دکتر عزیزی ، یک چای شکسته ، برگ و قلم بهترین نوع چای سیاه ایرانی است که پس از دم کردن ، برگهای چای بزرگ و مسطح می شوند. چای مورچه و آنتویوم یک چای درجه 2 است. Darjiling Tea و Elolgari همچنین انواع چای سیاه بر اساس محل پرورش و تولید هستند و باید بر اساس طعم و مزه انتخاب شوند. بدترین نوع چای کیسه ای است که از خاکهای چای کم کیفیت تهیه می شود و اغلب حاوی طعم شیمیایی است. همچنین بدانید که چای ارگانیک ، که این روزها در بعضی از مراکز ارائه می شود ، قابل اعتماد نیست.

خواص چای با کیفیت بالا

دکتر عزیزی می گوید: چای ایرانی با کیفیت بالا باید طعم طبیعی چای داشته باشد و رنگ آن قهوه ای و از نظر غلظت کم است. طعم و طعم آن کمی تلخ است و انواع بسته بندی ها ابتدا و دو طبقه بندی می شوند. به گفته این متخصص ، قیمت بالای چای ممکن است کیفیت بالای آن را نشان دهد ، اما این مورد برای چای های ارائه شده در مراکز ناخودآگاه نیست. بهتر است چای را از مارک های معتبر و مشهور تهیه کنید و هرگز چای فله ای خریداری نکنید که متخصص و غالباً ناسالم نباشد.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7222

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *