کنترل قند خون با مصرف این نوع آجیل



بذرهای کدو تنبل منبع خوبی از منیزیم هستند ، مواد معدنی که نقش مهمی در تنظیم سطح قند خون دارد.

تحقیقات نشان داده است که مصرف بیشتر منیزیم با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 همراه است و می تواند حساسیت به انسولین را بهبود بخشد. دانه های کدو تنبل همچنین حاوی روی بالایی هستند که می تواند سطح قند خون طبیعی را حفظ کرده و سیستم ایمنی بدن را بهبود بخشد.

میزان چربی سالم آن ، از جمله چربی های اشباع نشده ، به تنظیم قند خون کمک می کند. می توانید دانه های کدو تنبل را به عنوان میان وعده بپاشید یا روی سالاد ، سوپ یا جو دوسر بپاشید.

233233



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7233

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *