
الاهه عسکری گفت: زولبیا و بامیه شیرینی های محبوب هستند ، به خصوص در ماه مقدس ماه رمضان ، اما در فرآیند سرخ کردن این شیرینی ها ، به ویژه هنگامی که روغن در دماهای بالا گرم می شود و چندین بار ، ترکیبات سرطان زا مانند آکریلامید و هیدروکربن ها تولید می شوند.
به گفته ایسنا ، وی خاطرنشان كرد: آكریلامید سرطان زا است كه هنگام گرم شدن غذاهای نشاسته ای در دماهای بالا تولید می شود.
وی افزود: “هیدروکربنهای معطر متعدد با سرخ کردن درجه حرارت بالا تشکیل می شوند و می توانند سرطان زا باشند.”
عسکاری گفت: بسیاری از مراکز ناخودآگاه از روغنهای هیدروژنه و چندین بار استفاده می کنند که حاوی چربی های ترانس هستند.
233233
منبع: www.khabaronline.ir