
بر خلاف چای سبز و چای سیاه که روند اکسیداسیون بیشتر را طی می کند ، چای سفید در ابتدایی ترین و طبیعی ترین حالت آن ، که مواد مغذی و ترکیبات آنتی اکسیدانی آن را حفظ می کند ، برداشت و خشک می شود.
یکی از خصوصیات چای سفید برای بدن تأثیر مثبت آن بر عملکرد مغز است. این چای حاوی ترکیباتی مانند کافئین و L_Tianin است که می تواند تمرکز را افزایش داده و عملکرد شناختی را بهبود بخشد. علاوه بر این ، آنتی اکسیدان های موجود در چای سفید از سلولهای عصبی مغز در برابر تخریب محافظت می کنند و احتمال بیماری های عصبی مانند آلزایمر و پارکینسون را کاهش می دهند. مصرف چای سفید به افزایش انرژی مغز و بهبود عملکرد حافظه کمک می کند ، که به ویژه برای سالمندان یا دانش آموزان در آموزش استرس زا مفید است.
یکی از مکانیسم های علمی که این اثر را توضیح می دهد ، وجود ترکیباتی به نام Catchins است که قادر به عبور از سد مغز خون هستند و به محافظت از سلولهای عصبی کمک می کنند. این ترکیبات آسیب اکسیداتیو به مغز را کاهش داده و از ایجاد پلاک های آمیلوئید که عامل اصلی بیماری آلزایمر است جلوگیری می کند.
1
منبع: www.khabaronline.ir