سرنوشت شیرهای مرجع!/ واکنش های کارخانه به دانشکده شیر/ مواد شوینده جعلی در شیرهای محلی؟


نهایی بههانی: دکتر حمید خسراوی ، یک متخصص صنعت رژیم غذایی و مشاور و مدرس ، در مصاحبه ای با News Online گفت: “این تصور غلط در بین تعدادی از افرادی است که معتقدند تقلب و نقض در کارخانه های لبنی ایرانی در مقایسه با محصولات محلی محلی ، ارزش و ارزش های غذایی و محصولات غذایی است.”

۱۵ روی دریچه های مشکوک آزمایش کنید

معمولاً ، هر لبنیات صنعتی تحت نظارت یکی از کارخانه های لبنی بزرگ و معتبر در کشور است. برای اینکه مزارع دام روزانه با حمایت خود از کارخانه های خود روبرو نشوند ، لزوماً از نژادهای برتر و تغذیه بهینه برای دام استفاده می کنند و در محیط دام و شیردهی به سلامتی پایبند هستند. حدود 3 آزمایش اولیه در کارخانه های شیردهی در آزمایشگاه های مجهز انجام شده است ، و در صورت وجود تقلب در شیر مانند نشاط ، نشاسته ، آب ، چربی سبزیجات ، آب پنیر و غیره. با این حال ، سازمان دامپزشکی این کشور همچنین نظارت تخصصی در مورد دام و همچنین حمل و نقل نوزادان دارد.

اما این اقدامات هرگز روی دریچه های خام محلی انجام نمی شود ، که به طور سنتی از برخی از دام های محلی یا در مغازه های شهرداری از روستاها گرفته می شود. علاوه بر این ، برای میکروبی شدن شیر در کارخانه های فرآیندهای حرارتی و یخچال ، مبتنی بر زمان و دما معمولی است و میزان تغییر در ترکیبات شیر ​​کارخانه در مقایسه با دریچه های محلی که در خانه جوشانده شده است در پایین ترین سطح است و نحوه جوشاندن شیر محلی در خانه یکی از روشهای مخرب در ارزش رژیم غذایی شیر است.

سرنوشت شیرهای مرجع!/ واکنش های کارخانه به دانشکده شیر/ مواد شوینده جعلی در شیرهای محلی؟

سرانجام شیرهایی که کارخانه قبول نمی کند

اگر دریچه ارسال شده به کارخانه در طول آزمایشات رد شود ، تنها راه رفتن به کشاورز این است که به تأمین کنندگان غیر محلی بروید و شیر مرجع را با قیمت پایین تر بفروشید یا شیر را به چرخه تولید لبنیات بیاورید و ماست ، پنیر ، کرم و کره را با کمترین قیمت تهیه کنید. محصولات شیر ​​و لبنیات چنین مراکز اغلب از نظر دوزهای زیاد آفلاتوکسین یا وجود ویتز ، آب ، روغن نخل و غیره مشکوک هستند.

کلاهبرداری از دام

بعضی اوقات شرایط نامطلوب محیطی و عدم امکانات و خدمات باعث تقلب در برخی از دام ها می شود. به عنوان مثال ، اگر دام های کوچک با تعداد محدودی از دام نتواند شیر خود را به موقع به شیر خود را به وسایل نقلیه جمع آوری کند ، اولین بار پرتاب قالب های یخی در ظروف شیر به دلیل اجبار و نتیجه آب اضافه شده به شیر است. برای جلوگیری از ترش و برش شیر ، آنها همچنین از بسته های پودری استفاده می کنند که اغلب از طبیعت قلیایی ، میکروبی و خنثی هستند ، بنابراین ماهیت اسیدی شیر را خنثی می کنند. این موارد شامل جوش شیرین ، هیپوکلریت سدیم یا سفیدی و برخی مواد شوینده دیگر است. همچنین کلاهبرداران وجود دارند که با افزودن مواد خنثی کننده ، چربی گیاهی و استفاده از مشتقات پروتئین در این اصطلاح ، شیر که با کمترین کیفیت و ارزش غذایی به نام شیر به مصرف کنندگان می رسد.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7230

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *