اگر بعد از غذا میوه بخوریم چه می شود؟



یکی از مهمترین موارد افزایش مصرف کربوهیدرات به همراه سایر وعده های غذایی است. به عنوان مثال ، یک موز حاوی حدود 2 گرم کربوهیدرات است ، در حالی که دو موز به 2 گرم کربوهیدرات می رسد. مصرف موز پس از وعده های غذایی زیاد کربوهیدرات می تواند منجر به بار بیش از حد کربوهیدرات شود. بیشتر غذاهای ما ایرانیان است ، به خصوص ظهر برنج. برنج به طور عمده حاوی کربوهیدرات است و مصرف میوه پس از وعده غذایی برنج می تواند بار کلی گلیسمی را افزایش داده و به طور بالقوه بر میزان قند خون تأثیر بگذارد.

تأثیر Fempes

نگرانی دیگر افزایش مولکول های قابل تخمیر موسوم به “FAMEP” است که در بسیاری از میوه ها مانند سیب و گلابی یافت می شود. هضم میوه ها بسیار سریعتر از سایر غذاها است. اما هنگامی که آنها با وعده های غذایی سنگین تر همراه می شوند ، آنها برای مدت زمان طولانی تر در روده باقی می مانند و به طور بالقوه تخمیر می شوند و باعث نفخ می شوند. در هنگام مصرف بعد از وعده های غذایی ، به ویژه وعده های غذایی که حاوی لوبیای زیاد یا عدس مانند سوپ و انواع دیگر سوپ هستند ، این میوه های تخمیر شده می توانند منجر به گاز و نفخ شوند. میکروبوم روده این مولکول ها را تخمیر می کند و در نتیجه باعث ناراحتی برخی از افراد می شود.

افسانه کاهش وزن

این تصور غلط وجود دارد که غذا خوردن بعد از غذا به کاهش وزن کمک می کند. با این حال ، هر غذایی ، از جمله میوه ، کالری دارد. اگر میوه ها در کنار یک وعده غذایی کامل مصرف شوند ، آنها به سادگی کالری اضافی دریافت می کنند بدون اینکه مزایایی را که می خواهند داشته باشند. در نتیجه ، شما باید سعی کنید کالری را بسوزانید.

ترکیب صحیح و مفید از

اگر آنها به خوبی با غذاها ترکیب شوند ، میوه ها نیز می توانند از نظر وعده های غذایی یا پس از آن فواید داشته باشند. به عنوان مثال ، مصرف پرتقال با وعده های غذایی می تواند جذب آهن را به دلیل ویتامین C زیاد افزایش دهد. علاوه بر این ، جفت شدن میوه ها با شاخص گلیسمی بالا ، مانند موز ، با یک وعده غذایی می تواند باعث افزایش قند خون شود. به طور مشابه ، گنجاندن موز کوچک در کنار یک وعده غذایی ممکن است افزایش قند خون را اصلاح کند و ممکن است برای کسانی که مقاومت به انسولین یا سلامت پوست را مدیریت می کنند مفید باشد.

اما انتخاب میوه ها به عنوان میان وعده های مستقل به جای مواد افزودنی پس از مواد ، به دستگاه گوارش شما اجازه می دهد تا ضمن جلوگیری از کالری غیر ضروری و ناراحتی دستگاه گوارش ، عملکرد خوبی داشته باشد.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7230

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *