خطر مصرف روغن های شیرینی پزی/ شیرینی پزی با روغنهای خانگی چیست؟/ کدام شیرینی فروشی حاوی این روغن است؟


نهایی بههانی: دکتر محمد حسین عزیزی ، متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه Tarbiat Modarres ، به یک خبرگزاری گفت که از روغن های شیرینی پزی استفاده می شود. این روغن ها با ترکیبی از انواع روغنهای گیاهی هیدروژنه تولید می شوند و برخلاف سایر روغنها حاوی مواد افزودنی مجاز مطابق با استاندارد هستند. این روغن ها حاوی مقدار زیادی اسید ترانسوریال هستند و روغن های نخل و نارگیل از مهمترین روغنهای مورد استفاده در ترکیب روغنهای شیرینی پزی هستند.

تفاوت بین روغن شیرینی پزی و روغنهای خانگی چیست؟

چربی های ترانس به طور طبیعی در کره و برخی روغن ها یافت می شوند و به طور کلی برای انسان مضر نیستند ، اما در هنگام مصنوعی و در هنگام فرآوری مواد غذایی مشکل خواهند بود. این مهم است که بدانید میزان چربی ترانس در روغنهای مایع خانگی بسیار کم است ، اما وقتی این روغنها مانند شیرینی در انواع شیرینی ها ، در طول فرآوری به دلیل گرمای زیاد اعمال شده هیدروژنه و جامد هستند ، میزان چربی ترانس اضافه می شود و می تواند برای سلامتی مضر باشد. این متخصص می افزاید: روغنهای نیمه گرم برای سرخ کردن خانگی از مخلوط کردن روغن های متعدد مانند سویا ، آفتابگردان و کف دست ساخته شده است که برخی از آنها همان مضرات روغن شیرینی پزی را دارند.

خطر مصرف روغن های شیرینی پزی/ شیرینی پزی با روغنهای خانگی چیست؟/ کدام شیرینی فروشی حاوی این روغن است؟

چربی های ترانس کلسترول بد را افزایش می دهند

افرادی که به خصوص از میان وعده های شیرین کارخانه و شیرینی ها و شیرینی های بیشتری استفاده می کنند و شیرینی های بالایی را با چای یا عصر یا شب یا شب یا شب مصرف می کنند ، به دلیل چربی های ترانس زیاد ، خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر را دارند. در حقیقت ، چربی های ترانس با بالا بردن سطح کلسترول بد (LDL) و کاهش سطح کلسترول خوب (HDL) منجر به رسوب لایه های چربی در رگها می شوند و در نهایت سخت شدن و تنگی بیماری.

خطر خوردن شیرینی های خشک

اگرچه شیرینی های خشک ، بر خلاف ظاهر ترد و واضح آنها ، از نظر روغن کم به نظر می رسند ، وجود این روغنها در خمیر تقویت بافت ، طعم و مزه و خاصیت حسی محصول ، ساختن شیرینی هایی مانند دانمارک ، زبان ، ساقه عروس و غیره است.

تقریباً تمام شیرینی های شیرینی پزی ، از کیک ها و شیرینی های خشک تر ، کره ای گرفته تا میان وعده های شیرین مانند توفو ، سوهان ، گاز و غیره با روغن شیرینی پزی تهیه می شوند.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7244

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *