کدام استانها رکورد مصرف قاتل محبوب است؟



احمد اسماعیلزاده ، مدیر کل دفتر تغذیه انجمن بهداشت ، در مصاحبه ای با مهر گفت: طبق تحقیقات ، نوشیدنی ها حاوی مقادیر زیادی قند و گاز هستند و هیچ خاصیت بهداشتی مفید ندارند.

وی افزود: مطالعات بیشماری نشان داده است که افزایش نوشیدنی ها خطر چاقی و دیابت را افزایش می دهد و حتی می تواند خطر ابتلا به برخی سرطان ها را افزایش دهد.

افزایش نوشیدنی ، چاقی و دیابت

به گفته اسماعیلزاده ؛ شکر در نوشیدنی ها یک قند خالی و غیر مغذی است که می تواند منجر به کالری اضافی ، تجمع اضافه وزن و چربی در بدن در طولانی مدت شود. علاوه بر این ، اسید فسفریک موجود در نوشیدنی ها ، تعادل کلسیم و فسفر موجود در بدن را مختل می کند و دفع ادرار کلسیم را افزایش می دهد ، که می تواند خطر پوکی استخوان را افزایش دهد.

نوشیدنی های اسید فسفریک ؛ تهدیدی برای استخوان ها

اسماعیلزاده تأکید کرد: به دلیل خاصیت اسیدی آنها ، نوشیدنی ها نسبت به دستگاه گوارش بسیار مضر هستند و با افزایش اسیدیته معده ، می توانند به مخاط آسیب برساند و افراد را مستعد ریفلاکس و سایر اختلالات دستگاه گوارش می کنند و از طرف دیگر ، نوشیدنی ها دارای مجاری ادرار ادرار و افزایش مجاری ادراری هستند.

مصرف زیاد سودا در استان کوهگیلویه و بویر احمد

وی افزود: طبق آمارهای اخیر ، کوهگیلوی و بویر احمد بیشترین مصرف نوشیدنی ها را در کشور با 1.5 میلی لیتر نوشیدنی در روز دارند ، در حالی که علت این مصرف زیاد هنوز دقیق نیست و اطلاعات کافی وجود ندارد ، که ممکن است نقش مهمی در این مصرف بالا داشته باشد.

به گفته اسماعیلزاده ؛ پس از استان کوهگیلویه و بویر احمد ، استان های خوراسان رازاوی با 1.5 میلی لیتر و تهران و قوم با 1.5 میلی لیتر در روز در کنار نوشیدنی ها قرار می گیرند ، و در استان ، اردبیل ، Chaharmahal و Bakhtari و Mazandaran کمترین نوشیدنی را دارند.

وی گفت: “افزایش نوشیدنی ها ، به دلیل تأثیر مستقیم آنها بر چاقی ، می تواند خطر فشار خون بالا ، دیابت ، مقاومت به انسولین و کبد چرب را افزایش دهد.” تحقیقات نشان داده است که مقاومت به انسولین با برخی از سرطان ها همراه است و از آنجا که نوشیدنی های نوشیدن چاقی و مقاومت به انسولین را افزایش می دهد ، همچنین می تواند خطر ابتلا به سرطان پستان و سرطان روده بزرگ را افزایش دهد.

اسماعیلزاده ادامه داد: نوشیدنی ها هیچ ماده مغذی مفیدی برای توصیه بدن ندارند و در واقع هیچ ترکیب مفیدی در نوشیدنی ها وجود ندارد که می تواند عاملی برای بهبود سلامت در نظر گرفته شود.

اسماعیلزاده خاطرنشان کرد: طبق آخرین مطالعات در کشور ، متوسط ​​مصرف روزانه نوشیدنی ها در بزرگسالان 2 میلی لیتر در مناطق شهری ، 2 میلی لیتر در مناطق روستایی و نزدیک به 2 میلی لیتر در حومه است.

وی افزود: “به طور کلی ، با توجه به همه مناطق ، نوشیدنی های نوشیدنی در کشور در سطح بالایی باقی مانده است ، که برای کاهش آن نیاز به اقدامات جدی دارد.”

خبری کد 5 مدیر دفتر تغذیه دفتر بهداشت و درمان دفتر تغذیه گفت: “نوشیدنی ها بی ارزش و مضر هستند ؛ افزایش مصرف آنها خطر چاقی ، دیابت و سرطان را افزایش می دهد.

احمد اسماعیلزاده ، مدیر کل دفتر انجمن انجمن بهداشت ، خبرنگار محرم گفت: طبق این تحقیقات ، نوشیدنی ها حاوی مقادیر زیادی قند و گاز هستند و فواید سلامتی مفیدی ندارند.

وی افزود: مطالعات بیشماری نشان داده است که افزایش نوشیدنی ها خطر چاقی و دیابت را افزایش می دهد و حتی می تواند خطر ابتلا به برخی سرطان ها را افزایش دهد.

افزایش نوشیدنی ، چاقی و دیابت

به گفته اسماعیلزاده ؛ شکر در نوشیدنی ها یک قند خالی و غیر مغذی است که می تواند منجر به کالری اضافی ، تجمع اضافه وزن و چربی در بدن در طولانی مدت شود. علاوه بر این ، اسید فسفریک موجود در نوشیدنی ها ، تعادل کلسیم و فسفر موجود در بدن را مختل می کند و دفع ادرار کلسیم را افزایش می دهد ، که می تواند خطر پوکی استخوان را افزایش دهد.

نوشیدنی های اسید فسفریک ؛ تهدیدی برای استخوان ها

اسماعیلزاده تأکید کرد: به دلیل خاصیت اسیدی آنها ، نوشیدنی ها نسبت به دستگاه گوارش بسیار مضر هستند و با افزایش اسیدیته معده ، می توانند به مخاط آسیب برساند و افراد را مستعد ریفلاکس و سایر اختلالات دستگاه گوارش می کنند و از طرف دیگر ، نوشیدنی ها دارای مجاری ادرار ادرار و افزایش مجاری ادراری هستند.

مصرف زیاد سودا در استان کوهگیلویه و بویر احمد

وی افزود: طبق آمارهای اخیر ، کوهگیلوی و بویر احمد بیشترین مصرف نوشیدنی ها را در کشور با 1.5 میلی لیتر نوشیدنی در روز دارند ، در حالی که علت این مصرف زیاد هنوز دقیق نیست و اطلاعات کافی وجود ندارد ، که ممکن است نقش مهمی در این مصرف بالا داشته باشد.

به گفته اسماعیلزاده ؛ پس از استان کوهگیلویه و بویر احمد ، استان های خوراسان رازاوی با 1.5 میلی لیتر و تهران و قوم با 1.5 میلی لیتر در روز در کنار نوشیدنی ها قرار می گیرند ، و در استان ، اردبیل ، Chaharmahal و Bakhtari و Mazandaran کمترین نوشیدنی را دارند.

وی گفت: “افزایش نوشیدنی ها ، به دلیل تأثیر مستقیم آنها بر چاقی ، می تواند خطر فشار خون بالا ، دیابت ، مقاومت به انسولین و کبد چرب را افزایش دهد.” تحقیقات نشان داده است که مقاومت به انسولین با برخی از سرطان ها همراه است و از آنجا که نوشیدنی های نوشیدن چاقی و مقاومت به انسولین را افزایش می دهد ، همچنین می تواند خطر ابتلا به سرطان پستان و سرطان روده بزرگ را افزایش دهد.

اسماعیلزاده ادامه داد: نوشیدنی ها هیچ ماده مغذی مفیدی برای توصیه بدن ندارند و در واقع هیچ ترکیب مفیدی در نوشیدنی ها وجود ندارد که می تواند عاملی برای بهبود سلامت در نظر گرفته شود.

اسماعیلزاده خاطرنشان کرد: طبق آخرین مطالعات در کشور ، متوسط ​​مصرف روزانه نوشیدنی ها در بزرگسالان 2 میلی لیتر در مناطق شهری ، 2 میلی لیتر در مناطق روستایی و نزدیک به 2 میلی لیتر در حومه است.

وی افزود: “به طور کلی ، با توجه به همه مناطق ، نوشیدنی های نوشیدنی در کشور در سطح بالایی باقی مانده است ، که برای کاهش آن نیاز به اقدامات جدی دارد.”

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7235

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *