چه کسی گفت دیابتی در نوروز نباید شیرینی بخورد؟



پونه شیرازی: دیابت به معنای ترک شکر و دسرها نیست ، اما با دانش و راهنمایی مناسب ، غذاهای شیرین بدون به خطر انداختن سلامتی می توانند از آن لذت ببرند. در نتیجه ، دسرهای خوشمزه وجود دارد که برای بیماران دیابتی مناسب است.

اگر بیماران مبتلا به دیابت به کنترل میزان شیرینی های مصرف شده توجه کنند ، آنها همچنین از شیرین کننده های طبیعی مانند استویا با عسل استفاده می کنند و آرد کم کربوهیدرات مانند آرد برنج و نخود را در انتخاب شیرینی در نظر می گیرند ، دیگر نیازی به محرومیت کامل خود از لذت خوردن شیرینی نیست.
دکتر محمد هاشمیدبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ، با تأکید بر اینکه مصرف کربوهیدرات اصلی ترین نقطه تغذیه ای است که دیابتی ها باید به آن رعایت کنند ، می گوید دیابتی ها نباید در استفاده از کربوهیدرات های ساده در طول نورووز غافل شوند. اما برخی از شیرینی ها وجود دارد که می تواند خطر کمتری برای دیابتی ها داشته باشد.

وی گفت: برخی از شیرینی ها مانند شیرینی برنج و شیرینی نخود فرنگی ، کیک یزدی و فرنی تهیه شده از آرد برنج گزینه های مناسب تری هستند که دیابتی ها بسته به میزان کنترل مصرف می توانند از آن استفاده کنند.



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7216

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *