بهبود عملکرد مغز با استفاده از این ویتامین



به نقل از Borna News Online ، سلیاک یک بیماری ارثی دستگاه گوارش است که توسط پروتئین به نام گلوتن (پروتئین در گندم ، جو و چاودار) ایجاد می شود. زردچوبه حاوی ترکیبی به نام کورکومین است که به دلیل رنگ و طعم ادویه نیز به این دلیل است. مطالعات قبلی نشان داده اند که از این ترکیب می توان برای سرکوب خاطرات تلخ ، تسکین روده و بهبود زخم ها استفاده کرد.

مطالعات جدید نشان می دهد که کورکومین با کاهش التهاب و بهبود گردش خون عملکرد مغز را بهبود می بخشد. نامزدهایی که در این آزمایش از کپسول حاوی کورکومین استفاده می کردند ، حافظه و تمرکز بیشتری نسبت به همسالان داشتند. کاهش احساس خستگی و استرس و افزایش آرامش از دیگر خواص مصرف کورکومین است.

محققان ترکیب ضد التهابی از کورکومین را در درمان مشکلات مزمن ناشی از بیماری های قبلی قلبی ، سرطان و بیماری آلزایمر مفید می دانند. اگرچه این ادویه بسیار مفید است ، اما برای برخی از افراد توصیه نمی شود. افراد مبتلا به بیماری سلیاک بخشی از این گروه هستند ، سلیاک نوعی اختلال خود ایمنی ژنتیکی است که باعث می شود سیستم ایمنی بدن با مصرف پروتئین به نام گلوتن و اختلال در جذب مواد غذایی ، به لینت روده کوچک حمله کند.

در بیماری سلیاک ، بدن به دلیل آسیب به جذب مواد مغذی ، مواد مغذی و ویتامین ها از جمله آهن ، فولات ، کلسیم ، ویتامین D ، پروتئین و چربی از سوء تغذیه تأمین نمی شود و بیمار سوء تغذیه می شود. گندم و جو حاوی پروتئین گلوتن هستند. کم خونی ، خستگی و اختلالات دستگاه گوارش ، از جمله نفخ و اسهال ، مهمترین علائم این بیماری است.

سنگهای با استعداد کلیه نیز باید نسبت به زردچوبه محتاط باشند ، اگرچه مقادیر مجاز این ادویه برای آنها بی خطر است. محققان در حال مصرف حدود 2 تا هزاران میلی گرم این ادویه در روز ایمن هستند ، اما اگر روزانه بیش از 5000 میلی گرم باشد ، می تواند مضر باشد.



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7207

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *