
مطالعات نشان داده است که عدس ممکن است سطح کلسترول را در مبتلایان به دیابت بهبود بخشد. عدس سرشار از فیبر است که می تواند به جلوگیری از بازگرداندن کلسترول در جریان خون کمک کند. همچنین ، عدس حاوی فولات ، آهن و ویتامین B -2 است که از سلامت قلب شما پشتیبانی می کند.
توصیه می شود عدس قرمز را انتخاب کنید. استفاده از آن آسان است و می توانید گوشت خرد شده را جایگزین کنید تا سس بولونیا روی اسپاگتی درست شود. مصرف عدس به شما در کاهش مصرف گوشت و حفظ پروتئین و آهن در همان زمان کمک می کند. علاوه بر فواید غذایی ، عدس نیز مزیت مالی خواهد داشت زیرا بسیار ارزان تر از گوشت است.
233233
منبع: www.khabaronline.ir