غذایی که احتمال مرگ را افزایش می دهد



بسیاری از مطالعات بر ارزش میوه و سبزیجات برای حفظ سلامتی تأکید کرده اند ، اما طبق یک مطالعه جدید در مجله آمریکایی تغذیه بالینی ، جلوگیری از برخی غذاها مهم است.

محققان بیش از 5 نفر را که در طی یک دوره هشت ساله اطلاعاتی در مورد سلامت و عادات غذایی ارائه داده اند ، مورد بررسی قرار دادند و دریافتند که کسانی که خطر مرگ و میز را در کسانی که بیشتر غذاهای فرآوری شده مصرف می کنند ، 5 ٪ بیشتر از کسانی هستند که آنها را نمی خورند. خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی در این افراد 5 درصد بیشتر از کسانی بود که غذای فرآوری شده نمی خورند.

به گفته اولین نویسنده تحقیق ، Marialura Banachio ، این غذاها با پردازش گسترده صنعتی تولید می شوند که به طور قابل توجهی خواص طبیعی آنها را تغییر می دهد.

از کدام غذاها باید جلوگیری کنیم؟

او می گوید این غذاها حاوی مقادیر زیادی شکر ، روغن و نمک هستند و مواد مغذی کمی دارند. برخی از این غذاها شامل وعده های غذایی ما در مایکروویو ، چیپس و میان وعده های سرخ شده و غذاهای شیرین مانند کلوچه است.

به گفته Bawnachio ، بدتر از آن ، این غذاها به مقدار زیادی مصرف می شوند و وقتی بخش بزرگی از رژیم را تشکیل می دهند ، گزینه های سالم تر مانند میوه و سبزیجات از مواد مغذی حذف می شوند.

وی افزود: بخش عمده این مشکل مقدار زیادی قند در این غذاها است که در تحقیقات قبلی ثابت شده است که خطر مرگ زودرس و بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهد. “

Bonachio می گوید: “قند برای ما سالم نیست و می تواند خطر مرگ را به خودی خود افزایش دهد ، اما روند پردازش صنعتی نیز نقش مهمی دارد.” دلیل این اثر منفی ایجاد تغییر در ترکیب و ساختار مواد مغذی است.

غذاهای فرآوری شده می توانند شکافهای غذایی قابل توجهی ایجاد کنند که به مرور زمان می تواند به بدن آسیب برساند و تأثیر منفی بر قلب داشته باشد ، بلکه بر متابولیسم ، سلامت مغز ، سلامت روده و سیستم ایمنی بدن نیز داشته باشد. از آنجا که این غذاها حاوی ویتامین های کم ، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هستند ، خوردن آنها می تواند باعث التهاب در بدن شود و خطر مرگ زودرس را افزایش دهد.

کسانی که رژیم غذایی سرشار از میوه ، سبزیجات ، غلات کامل ، چربی های سالم و ماهی داشتند با خطرات سلامتی کمتری روبرو بودند ، به خصوص آنهایی که در سبزیجات و دانه ها متفاوت بودند.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7230

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *