
امیر طاهر غورباننی گفت: “شناسایی قارچ های سمی از مواد غذایی نه تنها از طریق ظاهر امکان پذیر است و فقط متخصصان باتجربه در این زمینه می توانند این تمایز را تشخیص دهند.”
ایسنا همچنین در یک خبرنامه نوشت: “مصرف قارچ های سمی می تواند منجر به مسمومیت شدید دستگاه گوارش مانند حالت تهوع ، استفراغ و اسهال شود و در بعضی موارد حتی مرگ.
این کارشناس افزود: “برای جلوگیری از مسمومیت ، استفاده از قارچ های اتومبیل ، به ویژه آنهایی که در امتداد تنه درختان خشک می روند ، باید از قارچ ها که توسط مراکز مجاز ارائه می شود ، اجتناب کرد.”
قربانی همچنین تأکید کرد که روشهای سنتی مانند تغییر رنگ قاشق نقره یا مشاهده حشرات در اطراف قارچ معیارهایی برای تشخیص قارچ های سمی نیست.
سرانجام ، وی گفت که تعداد بیمارستان های ناشی از مسمومیت مسموم ، درصد بالایی از قربانیان و شیوع این مسمومیت در کشور را نشان می دهد ، و افزود که برخی از قارچ های سمی مقاوم در برابر گرما هستند و فرآیندهای پخت نمی توانند بی اثر باشند.
وی تأکید کرد که تشخیص قارچ های سمی فقط مسئولیت متخصصان است و مردم باید از مصرف قارچ های اتومبیل خودداری کنند.
233217
منبع: www.khabaronline.ir