
براساس نقل از وب سایت باشگاه روزنامه نگاران جوان ، 5 میوه کم را شناسایی کنید. تمام میوه ها حاوی قند هستند ، اما در بعضی از آنها سطح بالاتری از این ماده وجود دارد. اگرچه مصرف میوه یک روش سالم برای افزودن مواد مغذی به رژیم غذایی است ، اما برخی از میوه ها مانند موز و انبه حاوی قند بالاتری نسبت به سایرین هستند.
در این مقاله ، اخبار پزشکی برخی از میوه هایی را که کمترین قند را دارند ، معرفی می کند ، ضمن اینکه فیبر ، ویتامین ها و ملزومات لازم را نیز به بدن می آورد:
توت فرنگی: سرشار از فیبر خوراکی و شکر کم است. توت فرنگی همچنین منبع غنی ویتامین C است.
هلو: اگرچه هلو طعم شیرین دارد ، اما تعداد متوسط هلو فقط 2 گرم شکر دارد.
توت سیاه (تمشک آبی): بلک بری ، مانند توت فرنگی ، حاوی چهار تا پنج گرم شکر است و منبع غنی آنتی اکسیدان ها است.
لیمو: این ماده حاوی مقدار کمی قند و سطح ویتامین C بالایی است و یک افزودنی عالی برای رژیم غذایی است.
Talebi: این میوه تابستان حاوی مقدار کمی شکر و مقدار خوبی از پتاسیم ، ویتامین C و آهن است.
نارنجی: یک پرتقال متوسط حاوی 5 گرم قند قابل هضم و نارنجی نیز منبع خوبی از ویتامین C است.
گریپ فروت: این میوه کم مصرف برای صبحانه توصیه می شود.
آووکادو: آووکادو تقریباً یکی از میوه های بدون قند است و منبع خوبی از چربی های سالم و فیبر است.
1
منبع: www.khabaronline.ir