تخم مرغ سرطان زا است. باور کنید یا نه؟



محققان در حال بررسی رابطه بین رژیم غذایی و رشد سرطان هستند ، به ویژه در مورد چگونگی برخی از چربی ها ممکن است باعث ایجاد اشکال تهاجمی سرطان پستان شوند. این مطالعه جدید ، که در علم منتشر شده است ، نشان داده است که اسید لینولئیک ، که معمولاً در تخم ها و سویا یافت می شود و همچنین در رژیم غذایی غربی ، می تواند یک مسیر رشد کلیدی در سرطان پستان را فعال کند.

رشد سرطان با مواد مغذی چگونه است؟

همشاهری در بیانیه خبری نوشت: “تمام سلول ها ، از جمله سلولهای سرطانی ، باید رشد خود را بر اساس مواد مغذی موجود تنظیم کنند.” یک بازیگر اصلی در این فرآیند یک شبکه سیگنالینگ سلولی به نام mTORC2 است که به عنوان یک سنسور و تنظیم کننده برای تقویت رشد سلول در طول مواد مغذی عمل می کند. این مسیر به ویژه در زیست شناسی سرطان ، جایی که رشد غیر طبیعی یک ویژگی تعیین کننده است ، از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در سرطان پستان ، سیگنال mTORC2 تقریباً در نیمی از موارد مختل می شود.

در حالی که محققان عمدتاً بر نحوه تمرکز اسیدهای آمینه و گلوکز در این مسیر متمرکز شده اند ، سایر مواد مغذی مانند اسیدهای چرب ضروری مورد مطالعه قرار نگرفته اند.
دو اسید چرب برجسته وجود دارد: اسید امگا -3 لینولئیک (LA) و اسید آلفا -امگا -3 آلفا (ALA). بدن نمی تواند این اسیدهای چرب را به تنهایی تولید کند ، بنابراین باید از طریق رژیم غذایی بدست آید. چربی های امگا -3 تمایل به تحریک التهاب دارند ، در حالی که امگا -3 ها به طور کلی اثرات آرامش بخش و ضد التهابی دارند. با این حال ، در نتیجه مطالعات تاکنون ، محققان به وضوح نشان نداده اند که چگونه چربی های امگا -3 می توانند باعث رشد سرطان در سطح مولکولی شوند.

این اسید نوع خاصی از سرطان را تأمین می کند

مطالعه جدید نشان می دهد که اسید لینولئیک ، موجود در روغنهای بذر مانند روغن گلرنگ و سویا و همچنین در محصولات حیوانی مانند تخم مرغ ، می تواند مسیر mTORC1 را فعال کند ، اما فقط در سلولهای سرطانی سه گانه منفی است. این فرایند حاوی پروتئینی به نام FABP3 است.

FABP2 به عنوان یک فرستنده اسید چرب و در تومورهای سه گانه منفی عمل می کند ، سلول ها مقادیر زیادی از این پروتئین را تولید می کنند. محققان دریافتند که اسید لینولئیک متصل به FABP2 و یک واکنش زنجیره ای ایجاد می کند که در نهایت مسیر mTORC1 را فعال می کند. در نتیجه ، سلولهای تومور به سرعت رشد می کنند.

دکتر جان بلنیس ، نویسنده ارشد این مطالعه ، استاد تحقیقات سرطان در فارماکولوژی و عضو گروه سرطان ساندرا و ادوارد مایر در مرکز پزشکی ویل کرنل گفت: “اکنون می دانیم که اسید لینولئیک رشد سلولهای سرطانی را به روشی بسیار خاص تغذیه می کند.” این کشف رابطه بین چربی غذایی و سرطان را روشن می کند و به شناسایی بیمارانی که ممکن است از توصیه های غذایی خاص به روش شخصی استفاده کنند ، کمک می کند.

چرا این اسید برای بیماران مهم است؟

اسید لینولئیک شایع ترین چربی اشباع نشده در رژیم های غذایی در بسیاری از کشورها ، به ویژه آنهایی است که مصرف زیاد غذاهای فرآوری شده و سرخ شده دارند. از دهه 1980 ، با افزایش استفاده از روغن بذر ، مصرف اسید لینولئیک نیز افزایش یافته است. برخی از کارشناسان این سؤال را مطرح می کنند که آیا این روند ممکن است با افزایش میزان سرطان همراه باشد یا خیر.

این مطالعه جدید با شناسایی مکانیسم مستقیم که به طور خاص برای یک زیر گروه خاص سرطان اعمال می شود ، وضوح بیشتری نسبت به تحقیقات قبلی ارائه می دهد. این نشان می دهد که رابطه بین رژیم و بیماری ممکن است عمیق تر از آنچه قبلاً درک شده بود باشد.

نظر متخصص چه می گوید؟

مصرف تخم مرغ به دلیل خاصیت و ظرافت ها در بین افراد رایج است ، بنابراین به نظر نمی رسد که بتواند با مقاله یا نتایج یک مطالعه ، حکم کلی را صادر کند. برای بررسی بیشتر نتایج تحقیق ، ما با دکتر منصور رضای در مورد سرطان زایی یا نه تخم مرغ و صحت آزمون صحبت کرده ایم.

دکتر رضه گفت: “این مطالعات در سطح کار سلولی و آزمایشگاهی است و آزمایش های بالینی هنوز انجام نشده است.” ما به راحتی نمی توانیم نتایج مطالعات آزمایشگاهی را ذکر کنیم. این مطالعات را نمی توان در کل بدن تعمیم داد. من سالهاست که نمونه ای از آن را نشان می دهد که نیترات سرطان زا است ، اما اخیراً ثابت شده است که نیترات برای شریان ها و عضلات ما بسیار مفید است. در مقابل ، با این حال ، نیتروسامین برای سلامتی خطرناک و خطرناک است. صحبت با دنیای علم در مورد غذا یا یک عنصر آسان نیست.

وی سپس به سایر مراحل آزمایش و تفاوت بین آزمایشات حیوانات و انسانی اشاره می کند و افزود: “ما باید بدانیم که در ابتدا برای اثبات یک حیوان و سپس مطالعات انسانی انجام می شود و مطالعات حیوانات متفاوت است.” به عنوان مثال ، دوز سمی که به موش های آزمایشگاهی تزریق می شود ممکن است خطر تهدید کننده زندگی داشته باشد و فرد مناسب باید مسموم شود تا از خطر جلوگیری شود. به همین دلیل می گوییم که آزمایش های حیوانات با آزمایش های انسانی متفاوت است و نتایج آنها متفاوت است. در اینجا نمونه دیگری از این موارد ، به عنوان مثال در مورد شیرین کننده ساکارین ، که گفته می شود سرطان زا است ، آورده شده است. گلدوزی که در صورت استفراغ انسان به موش تزریق می شود. به همین دلیل ، نتایج آزمایش حیوانات نباید برای انسان تعمیم یابد. ساکارین شما مصرف می کنید به اندازه سر سوزن که با چای می خورید ، اما دوز ساکارین که به موش داده می شود ، بدن دوزی است که بدن شما به دلیل انرژی بالایی که می دهد نمی تواند از آن استفاده کند.

دکتر منصور رزای به اهمیت و اهمیت مطالعات علمی در برابر نظریه های رایج در مورد موضوعات پزشکی و تغذیه ای می پردازد و می گوید: در تغذیه گفته می شود که سمیت به میزان مصرف ما بستگی دارد ، ما باید یاد بگیریم که چه زمانی و چگونه و چگونه هر غذایی. بنابراین ، در نظر گرفتن سلامتی یک سرطان زا یا خطر یک ماده مغذی آسان نیست. اما در دنیای جمعیت با دو استدلال ساده ، می توان از علم سؤال کرد. در علم ، یک بحث و مستندات وجود دارد. مستندات باید جمع شوند. یک مطالعه در مورد موش ها استناد به قابیل به انسان نیست. یک مطالعه در مورد سلول در لوله آزمایشگاهی نیز قابل استناد نیست. اینها فقط یک سری مطالعات اولیه است. تنها با یک استدلال و یک مقاله تحقیق ، خوردن نوعی غذا نمی تواند باقی بماند.

وی با اشاره به نکات مربوط به امگا -3s و امگا -3s ، می گوید: “البته علوم پزشکی ذکر شده است که عدم توازن امگا -3 و امگا -3 در بدن ممکن است باعث افزایش التهاب شود ، که می تواند باعث ایجاد بسیاری از بیماری ها شود ، از جمله سرطان ، هرچند که امگا -3 ها ضروری هستند ، به ویژه در مورد آن ، به ویژه در مورد آن ، می تواند به ویژه در مورد تورم ، به ویژه در مورد آن ، به ویژه در مورد omamga ، به ویژه در مورد omamga ، به ویژه در مورد omamga ، می تواند به ویژه در مورد omamga ، افزایش یابد ، به ویژه در مورد omamga ، به ویژه در مورد omamga ، می تواند به ویژه در مورد omamga افزایش یابد. از بیماری های مزمن

متخصص تغذیه نتیجه می گیرد که آنها به دلیل یک شخص غیر پرایمو ، در مسجد نماز نمی خوانند ، یا به دلیل چنین عارضه ای که در یک مقاله تحقیقاتی نوشته شده است ، تخم مرغ را منع نمی کنند که اشرف گوشت است. در حقیقت ، کل موضوع برای کل مورد سؤال قرار نمی گیرد.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7211

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *