بهترین غذاها برای کنترل درد مفاصل چیست؟



تغذیه در آرتروز مانند سایر بیماری ها بسیار مهم است و این اصل نمی تواند پنهان شود. به منظور افزایش سود خود ، قدرت دفاعی بدن خود را افزایش داده و با التهاب مقابله کنید ، باید به چند اصل تغذیه ای مناسب رعایت کنید.

براساس نقل ازی از باشگاه روزنامه نگاران جوان ، اگر مخالف هستید یا نمی خواهید چند سال بعد آرتریت و درد مانند این داشته باشید ، از دست ندهید.

ویتامین های ضروری را پیدا کنید

استئوآرتریت یک بیماری مفاصل است یا اگر دقیق تر باشید ، مشکل غضروف. در حقیقت ، این بیماری متابولیسم استخوان را مختل می کند. به همین دلیل است که هر چیزی که استخوان ها را تقویت می کند باید عزیز باشد. کلسیم برای کسی که مشکل آرتروز دارد از اهمیت زیادی برخوردار است. هنگامی که کلسیم با ویتامین C همراه است ، می تواند درد استئوآرتریت زانو و پا را تسکین دهد. برای مشورت پزشک خود می توانید مکمل مصرف کنید.

توجه داشته باشید که برای به حداکثر رساندن جذب کلسیم ، نیازی به خوردن مقدار زیادی شیر و لبنیات زیاد نیست.

بدون شک ماست و پنیر ، به ویژه پنیر تهیه شده از شیر بز ، می تواند مفید باشد. با این حال ، ساردین ، ​​بادام ، کشمش ، خانواده های کلم مانند کلم بروکسل ، کلم بروکلی ، کلم چینی ، کلم و غیره نیز منبع کلسیم هستند.

ظروف ضد آرتروز

قدرت این غذاها این است که برخلاف شیر ، علاوه بر کلسیم ، آنها حاوی مواد مغذی دیگری هستند که برای بدن مفید هستند. به عنوان مثال ، باید بدانید که 5 گرم کلم چینی دارای یک لیوان شیر کلسیم است. اما همان 2 گرم کلم نیز حاوی آنتی اکسیدان ها است.

علاوه بر جذب کلسیم و ویتامین C ، باید در مورد پتاسیم مورد نیاز خود نیز فکر کنید. پتاسیم به طور قابل توجهی در میوه ها و سبزیجات وجود دارد.

باید بدانید که این ماده معدنی از از بین رفتن کلسیم جلوگیری می کند و وضعیت اسیدی بدن را خنثی می کند. ویتامین D و ویتامین K همچنین به جذب و حفظ کلسیم در استخوان ها کمک می کند.

چربی های خوب برای التهاب بد

اگرچه برخی از چربی ها مسئول التهاب در بدن هستند ، با این وجود چربی های مفید دیگری نیز وجود دارند که در برابر التهاب قرار می گیرند. برای انجام این کار ، باید تعادل مناسب بین امگا -3 و امگا -3 خود ایجاد کنید. این چندان دشوار نیست. از روغن زیتون برای پخت و پز و غذاهای روغن کلزا استفاده کنید.

میزان مصرف چربی های اشباع شده مانند کره ، لبنیات با چربی بالا ، گوشت چرب و ماهی چرب امگا -3 را کاهش دهید. امگا -3 در ماهی هایی مانند ساردین ، ​​ماهی تن ، ماهی رایگان ، کلان و غیره یافت می شود.

آمنو از اضافه وزن

مفاصل ، به ویژه پاها و زانوها ، بیشترین آسیب را در اثر اضافه وزن و چاقی پیدا می کنند. باید بدانید که با هر کیلو وزن اضافی ، پاهای ما بیش از 5 کیلو تحمل خواهد کرد. این زمان اضافی همچنین باعث افزایش آسیب به غضروف می شود و همین امر باعث می شود هنگام راه رفتن احساس درد کنید. اگر اضافه وزن دارید ، حتماً وزن خود را کاهش دهید.

توصیه می کنیم غذاهای حاوی آرد و نان را بدون سبوس ، غلات صبحانه ، سیب زمینی و شیرینی کاهش دهید. در عوض ، میوه و سبزیجات و پروتئین های سبزیجات (سویا ، لوبیا) بیشتر بخورید.

از مصرف میوه و سبزیجات غافل نشوید

سبزیجات و میوه ها ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز برای سلامت استخوان را تأمین می کنند. اما مصرف میوه و سبزیجات از ویژگی های خوب دیگری برخوردار است: وجود آنتی اکسیدان ها. آنتی اکسیدان ها رادیکال های آزاد را خنثی می کنند. این مولکول های شرور به سلول ها آسیب می رسانند و باعث پیری زودرس آنها می شوند.

به گفته کارشناسان ، وقتی مفاصل دردناک می شود ، تعداد رادیکال های آزاد افزایش یافته است. برای مقابله با این رادیکال های آزاد باید بسیاری از آنتی اکسیدان ها را جذب کنید. یعنی شما باید بسیاری از ویتامین C ، ویتامین E ، کاروتنوئیدها و فنل های پرداخت شده را دریافت کنید.

این آنتی اکسیدان ها در میوه ، سبزیجات ، لوبیا ، دانه و روغن یافت می شوند. برای جذب میوه های آنتی اکسیدان ، میوه هایی مانند توت فرنگی ، بیابان ، تمشک ، توت سیاه ، گیلاس ، انگور سیاه ، آلو ، کیوی ، آناناس و خرما.

برای لذت بردن از آنتی اکسیدان های سبزیجات ، خانواده سخاوتمند کلم مانند گل ، کلم قرمز ، کلم ، بروکسل ، کلم بروکلی ، تربچه سیاه ، شلغم و ترب کوهی نیز از نظر ویتامین C و ویتامین K هستند. می توانید با کلم را درمان کنید. روزانه 2 گرم کلم مصرف کنید: 1 گرم خام و 2 گرم پخته شده. یک لیوان بزرگ آب کلم قرمز در روز نیز درد مفاصل شما را تسکین می دهد.

توصیه می کنیم از مصرف فلفل های زنگ ، کنگر فرنگی ، کرفس ، اسفناج ، سیر و گوجه فرنگی غافل نشوید زیرا این غذاهای خوشمزه سرشار از آنتی اکسیدان ها هستند. توصیه می کنیم هفته ای دو تا سه بار ماهی بخورید و از آجیل و بذر کتان غافل نشوید. به جای مصرف روغن آفتابگردان ، روغن ذرت و روغن هسته انگور را محدود کنید.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7214

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *