
به گفته باشگاه روزنامه نگاران جوان ، آجیل دارای امگا -3s و امگا -3s است و هیچ ماده مغذی دیگری در میان وعده های دیگر مانند شیرینی وجود ندارد.
آجیل موجود در آجیل دارای ویتامین C ، پتاسیم و آنتی اکسیدان هایی است که از بدن در برابر بیماری ها محافظت می کنند.
آجیل برای بیمارانی مانند دیابتی ، فشار خون بالا و لیپیدهای خون عواقب ناخوشایندی دارند.
خوردن آجیل بعد از غذا باعث اضافه وزن در افراد می شود.
آجیل از بیماری قلبی عروقی جلوگیری می کند.
مصرف مغزهای تازه خطر ابتلا به بیماری هایی مانند دیابت و سرطان را کاهش می دهد.
بیماران مبتلا به فشار خون بالا می توانند با مصرف مغزهای تازه و خام فشار خون را کاهش دهند.
233233
منبع: www.khabaronline.ir