هشدار در مورد ارتفاع آلرژی تنفسی



Mojgan Safari با اشاره به شیوع آلرژی های تنفسی در بهار ، گفت: “آلرژی های فصلی در این فصل عمدتاً به دلیل گرده افشانی درختان ، گل ها و گیاهان ، به ویژه در مناطق کوهستانی و دشت ها است و اغلب به دو شکل نشان می دهد.

ایلنا در بیانیه خبری نوشت: “نوع اول آلرژی در ناحیه تنفسی فوقانی است که به عنوان” رینیت آلرژیک “شناخته می شود و علائمی مانند آبریزش بینی ، عطسه ، اشک و خارش دارد.”

متخصص آسم و آلرژی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی همادان گفت: نوع دوم آسم آلرژیک است که با انقباض مجاری هوایی همراه است و علائمی مانند سرفه شدید ، خس خس و تنگی نفس دارد.

سافاری ادامه داد: آسم آلرژیک معمولاً در ابتدای بهار اتفاق می افتد و به تدریج در این فصل فروکش می کند ، در حالی که جلوگیری از قرار گرفتن در معرض آلرژن ها مهمترین ستون درمان است.

این متخصص آلرژی گفت: “افرادی که سابقه آلرژی فصلی دارند باید از باز کردن پنجره های خانه و ماشین خودداری کنند و از تماس با هوای گرده جلوگیری کنند و همچنین استفاده از تصفیه هوا در محیط خانه و جلوگیری از ذخیره گل آلود می تواند در کنترل علائم بسیار مؤثر باشد.”

سافاری گفت: تجویز دارو باید تحت نظارت یک پزشک متخصص انجام شود: داروهای ضد آلرژنی مانند آنتی هیستامین های ساده ، سیکریسین و لراتادین نیز در موارد خفیف بدون نسخه امکان پذیر است ، اما در موارد شدید ، پزشک ممکن است استروئیدهایی را استنشاق کند.

وی گفت: در برخی موارد نادر ، آلرژی های فصلی نیز به صورت اگزما یا آلرژی های پوستی مشاهده می شود که اغلب در اثر تماس با گیاهان ایجاد می شوند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی همادان تأکید کرد که دستگاه تنفسی یک واحد کلی است ، افزود: اگرچه آلرژی های فصلی در ابتدا شامل دستگاه تنفسی فوقانی است ، اما در موارد شدید می تواند منجر به درگیری بخش های پایین تر شود و آسم شود. با این حال ، نمی توان گفت که هر کسی که آلرژی دارد باید آسم داشته باشد.

سافاری به نقش برخی از غذاها در تشدید آلرژیک اشاره کرد: برخی از میوه ها می توانند علائم آلرژی را به دلیل شباهت ساختار آنتیگم به گرده گیاهان تشدید کنند. اگرچه این رایج نیست ، می توان به موادی مانند موز و گوجه فرنگی اشاره کرد.

وی با اشاره به عدم وجود شواهد علمی معتبر در مورد تأثیر درمان های طب سنتی بر آلرژی های فصلی ، گفت: “تاکنون هیچ مطالعه ای انجام نشده است و استفاده از گیاهان دارویی برای درمان آلرژی های فصلی توصیه نمی شود.”

سافاری در مورد یکی از درمان تخصصی آلرژی گفت: در بیمارانی که فقط یک تا دو ماه در سال دارند ، ایمونوتراپی می تواند مفید باشد. در این روش ، عصاره آلرژن ، مانند گرده گردو ، به دوزهای بسیار کم تزریق می شود که سیستم ایمنی بدن را در برابر آن تقویت می کند. اثربخشی این روش بین 2 تا 5 درصد نقل از شده است ، اما روند درمان طولانی مدت است.

در پایان ، وی خاطرنشان كرد: آلرژی های فصلی معمولاً در دو سال اول زندگی رخ نمی دهد ، اما پس از این سن ، دختران و پسران به احتمال زیاد رشد می كنند.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7211

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *