ate عامل خطر مهم برای کبد



به نقل از Isna News Online ، بیماری کبد می تواند ارثی باشد ، اما مشکلات کبد نیز می تواند در اثر عوامل مختلف محیطی مانند ویروس ، مصرف الکل و چاقی که به این اندام حیاتی آسیب می رساند ، ایجاد شود.

با گذشت زمان ، عواملی که به کبد آسیب می رساند می تواند منجر به زخم ها (سیروز) و در نهایت نارسایی کبد شود که این یک بیماری تهدیدآمیز است.

بنابراین ، کارشناسان تأکید می کنند که آگاهی از عوامل خطر و پیشگیری یا حتی درمان زودرس می تواند به کبد فرصتی برای احیای و بهبودی بدهد.

با توجه به سایت تخصصی WebMD ، سه عامل مهم خطر در بروز آسیب کبد عبارتند از:

چربی اضافی

چربی اضافی می تواند در سلولهای کبدی جمع و جور باشد و منجر به بیماری کبد چرب غیر الکلی (NAFLD) شود. اگر اضافه وزن یا چاقی دارید ، میانی هستید یا دیابت دارید ، به احتمال زیاد NAFLD را توسعه می دهید.

قند
کبد از نوعی قند به نام فروکتوز برای تولید چربی استفاده می کند. قند تصفیه شده چربی را در کبد جمع می کند. برخی از مطالعات نشان می دهد که قند حتی اگر اضافه وزن نداشته باشید می تواند برای کبد مضر باشد. این دلیل دیگری برای محدود کردن غذاهای حاوی قندهای اضافی مانند نوشیدنی ، شیرینی و آب نبات است.

الکل
الکل یکی از مهمترین و خطرناک ترین عوامل در کبد چرب ، هپاتیت الکلی و سیروز کبد است.

233233



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7211

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *