
به گفته وزارت بهداشت ، سدگ شوکری ، عضو هیئت علمی دانشکده پزشکی ایران و دانشگاه علوم پزشکی مشهاد ، گفت که از منظر طب ایرانی ، چاقی می تواند به دلیل افزایش کمیت یا تغییر در کیفیت متعادل بدن تولید شده در بدن باشد: عدم مشاهده غذاهای سالم مانند غذاهای بزرگ مانند غذاهای بزرگ مانند غذاهای بزرگ مانند غذاهای بزرگ مانند غذاهای بزرگ و پر زرق و برق ، مانند غذاهای بزرگ مانند غذاهای بزرگ مانند غذاهای بزرگ و پر زرق و بالا کالری خوردن غذاها. وزن بسته به نوع خلق و خوی پایه بیمار و همراه با مشکلات زمینه ای متفاوت است.
وی گفت: کاهش میزان مواد غذایی مصرف شده و محدود کننده کربوهیدرات ها و چربی ها بر اساس شاخص توده بدن بسیار مهم بود ، و افزود: مصرف سبزیجات و میوه های تازه مانند کرفس ، هویج ، نعنا ، ریحان و میوه هایی مانند سیب و گلابی ، به دلیل فیبر بالا ، به بهبود هضم و آرامش کمک می کند.
یکی از اعضای دانشکده دانشگاه علوم پزشکی مشهاد اظهار داشت که استفاده از گیاهان دارویی منوط به دانستن خلق و خوی بیمار و همچنین اختیار پزشک متخصص است و گفت: “دستکش های گرم ، روغن موضعی ، ماساژ و اعمال می توانند در کاهش چربی های موضعی مؤثر باشند.” ورزش منظم همچنین به بهبود جریان خون ، افزایش گرمای بدن و کاهش رطوبت اضافی کمک می کند.
شوکی به تأثیر تغییرات پایدار شیوه زندگی به عنوان یکی از بهترین عوامل در کنترل وزن و پیشگیری از چاقی اشاره کرد: طب ایرانی می تواند با تأکید بر تعادل بدن و استفاده از روشهای طبیعی به افراد کمک کند.
وی تأکید کرد: قبل از شروع هر برنامه کاهش وزن ، بهتر است با یک پزشک متخصص مشورت کنید تا برنامه ای متناسب با وضعیت جسمی شخص ارائه دهید.
در پایان ، کارشناس طب سنتی کاهش وزن را یک فرایند تدریجی توصیف کرد و گفت: صبر و پشتکار را عوامل مهمی گفت و گفت: “با توصیه طب ایرانی و داشتن یک سبک زندگی سالم ، وزن مناسب و سلامت کلی بدن می توان حاصل شد.”
منبع: www.khabaronline.ir