استراتژی هایی برای کاهش نفخ شکم



به گفته یک متخصص گیاهی ، استفاده از نسخه های نمایشی در بهار یکی از مهمترین راهکارها برای کاهش نفخ است.

در مصاحبه ای با ISNA ، هانیه ناسری افزایش نفخ شکم در کودکان و بزرگسالان در بهار را به عنوان راهکارهای طبیعی و مشخص شده برای کاهش نفخ شکم توصیف کرد.

وی گفت: استفاده از ترخون ، آویشن ، پونه کوهی یا چای در جلوگیری از نفخ در بهار مؤثر است و افزود: به افراد توصیه می شود حداقل یک بار در روز برای سلامت گوارشی خود استفاده کنند. علاوه بر این ، توصیه می شود از گیاه تازه به جای گیاه خشک استفاده کنید تا نسخه ی نمایشی تهیه شود.

یکی دیگر از توصیه های استاد دانشگاه برای کاهش نفخ شکم در بهار ، تمایل به غذاهای خورش و ایشی بود و افزود: افزودن ترشی ، به خصوص آب انار یا رب انار ، بسیار مفید خواهد بود.

ناسری همچنین مصرف سیب ، آب گرم و خمیر و همچنین برای کاهش نفخ بهاری و بهبود خلق و خوی را توصیف کرد.

وی خاطرنشان کرد: بهتر است در این فصل از سرکه ، آب پرتقال یا آب لیمو استفاده کنند و از آلو ، کاسه و سبزیجات بهاری در پخت و پز استفاده کنند.

دکتر گیاهان دارویی تأکید کرد: یوجوب خیس شده در عرق بهاری عرق نارنجی یا بابونه نیز به عنوان یک میان وعده مناسب در این فصل برای بهبود عملکرد دستگاه دستگاه گوارش توصیه می شود.

وی همچنین استفاده از محصولات لبنی کم ، همراه با توت سیاه ، دیل و نعناع را برای بهار در نظر گرفت تا باعث شود افراد کمتر از مشکلات دستگاه گوارش برخوردار باشند.

ناسری برای بهبود عملکرد دستگاه گوارش در بهار ، پخت و پز و تهیه غذاها را توصیه کرد و غذاها را کمتر سرخ کرد.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7214

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *