
باشگاه روزنامه نگاران جوان ؛ افزودن نمک به غذاهای آماده شده ممکن است خطر ابتلا به افسردگی و اختلالات اضطرابی را به میزان قابل توجهی افزایش دهد. این نتیجه گیری است که محققان دانشگاه دانشگاه پزشکی سین کیانگ پس از مطالعه داده های نزدیک به نیم میلیون نفر به دست آورده اند.
براساس این مطالعه ، افرادی که به طور مرتب نمک را به غذای خود اضافه می کنند ، در معرض خطر افسردگی و 5 ٪ اضطراب تر از افرادی هستند که بندرت از نمک استفاده می کنند. حتی کسانی که فقط نمک اضافه می کنند گاهی اوقات 5 ٪ تا 5 ٪ در معرض خطر مشکلات روحی را تجربه می کنند.
مکانیسم این رابطه هنوز نامشخص است ، اما دانشمندان معتقدند که نمک ممکن است پیری بیولوژیکی بدن را تسریع کند ، بر میزان هورمونهای خلقی مانند سروتونین و دوپامین یا اختلال در عملکرد سیستم عصبی با افزایش فشار خون تأثیر بگذارد.
نویسندگان این مطالعه تأکید می کنند که این اولین مطالعه عالی است که رابطه قوی و مثبت بین مصرف اضافی نمک و خطر افسردگی و اضطراب را مشخص کرده است. آنها توصیه می کنند که هنگام تنظیم رژیم غذایی ، به ویژه برای افرادی که مستعد ابتلا به اختلالات روانی هستند ، میزان دریافت نمک باید در نظر گرفته شود.
لازم به ذکر است که در ماه مارس ، محققان دانشگاه ییل نیز مزایای نمک خوراکی را مشخص کردند. با توجه به یافته های آنها ، نمک نه تنها می تواند غذا را طعم دهد بلکه به تحویل دارو نیز کمک می کند. این مطالعه نشان داده است که تغییر غلظت نمک در مایع باعث می شود میکروفوتیک های دارویی در جهت مورد نظر حرکت کنند.
233233
منبع: www.khabaronline.ir