افراد کلسیم زیر 5 سال چقدر؟



دکتر هانی سادات آزامی با اشاره به اینکه پوکی استخوان شایع ترین بیماری متابولیک استخوان است ، گفت: “تشخیص به موقع و درمان پوکی استخوان از شکستگی جلوگیری می کند ، اما با توجه به رشد جمعیت سالمندان در جامعه ، بیش از 5 ٪ از سال جمعیت دارد.

فرآیند پوکی استخوان با پیری تشدید می شود

ایسنا در انتشار خبری نوشت که وی گفت که پیری می تواند در صورت همراه بودن با بیماری های اساسی و پوکی استخوان ، چالش های بسیاری را به همراه آورد ، و اظهار داشت که روند پوکی استخوان با افزایش سن تشدید می شود. تغذیه نادرست ، عدم وجود کلسیم کافی و ویتامین D ، عدم ورزش ، مصرف دخانیات از جمله عوامل پوکی استخوان است.

متخصص روماتولوژی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهاد ، با اشاره به اینکه شکستگی های ران ، بازو ، مچ دست و گردن و ستون فقرات می تواند با پوکی استخوان همراه باشد و می گوید آنچه در آخرین منابع علمی نقل از شده است ، پوکی استخوان پس از یائسگی و مردان پس از یائسگی و مردان بعد از 5 سال است.

وی افزود: علاوه بر این ، وزن کمتر از 5 کیلوگرم در سنین پایین ، افرادی که قبل از 5 سالگی یائسگی بودند ، مصرف کنندگان سیگار و الکل ، بیماری هایی مانند آرتریت روماتوئید ، کبد اساسی و بیماری التهابی روده نیز باید برای پوکی استخوان مورد بررسی قرار گیرند.

وی خاطرنشان کرد: افراد مسن باید به اندازه کافی کلسیم در رژیم غذایی مصرف کنند. کلسیم کافی برای افراد زیر 5 و 2 میلی گرم روزانه برای افراد بالای 5 سال کافی استعلاوه بر این ، مصرف کافی ویتامین D برای افراد بالای 5 سال از 2 تا 1000 میلی گرم ذکر شده است.

به گفته وزارت بهداشت ، وی گفت: “ورزش روش دیگری برای حفظ سلامت استخوان و جلوگیری از پوکی استخوان است و می گوید ورزش هایی مانند پیاده روی ، بالا رفتن از پله ها ، دویدن آهسته ، ورزش موشک و شنا مفید خواهد بود.”

وی گفت: “پوکی استخوان معمولاً در مراحل اولیه علائم خاصی ندارد و علائم آن به آرامی پس از پیشرفت بیماری از جمله درد مفاصل ، مشکل در ایستادن ، مشکل در نشستن ، کوتاه شدن قد به مرور زمان و شکستن آسان استخوان با ضربات کم وجود دارد.”

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7232

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *