خوردن این غذا خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد



گردو یکی از بیشترین مصرف مغز در رژیم غذایی انسان است که به دلیل ترکیب بی نظیر اسیدهای چرب امگا 3 ، پروتئین ، آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها از مزایای سلامتی زیادی برخوردار است. مصرف منظم گردو می تواند به کاهش التهاب ، بهبود عملکرد مغز ، تقویت سلامت قلب و کاهش کلسترول کمک کند. مطالعات اخیر همچنین نشان داده است که ترکیبات بیولوژیکی در گردو ، به ویژه پلی فنول هایی مانند بادام ، می توانند نقش مهمی در جلوگیری از برخی سرطانها از جمله سرطان روده بزرگ داشته باشند.

محققان دانشگاه کانتیسم در ایالات متحده ، در یک مطالعه بالینی ، تأثیر مصرف گردو بر خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را بررسی کردند. این مطالعه ، که در ژورنال تحقیقات پیشگیری از سرطان منتشر شده است ، نشان می دهد که ترکیبات موجود در گردو می توانند به مهار فرآیندهای التهابی و سرطان در بدن کمک کنند.

نقش اصلی در این فرآیند توسط algateinins بازی می شود. این ترکیبات پلی فنول گیاهی در دستگاه گوارش توسط میکروبیوتای روده به ارولیتین A تبدیل می شوند. Urolithin A ماده ای با خواص ضد التهابی قوی است که می تواند رشد تومورها را مهار کند.

در این مطالعه سه هفته ای ، دو شرکت کننده بین 5 تا 5 سال ، که در معرض خطر بالای سرطان کولورکتال بودند ، روزانه تحت نظارت پزشکان گردو مصرف می کردند. در طول مطالعه ، نمونه های خون ، ادرار و مدفوع مورد بررسی قرار گرفت و سرانجام کولونوسکوپی انجام شد.

نتایج نشان داد که سطح شاخص های التهابی در این افراد ، به ویژه در افراد دارای اضافه وزن که قادر به تولید ارولیتین A بودند ، کاهش یافته است. سطح بالاتر این ترکیب نیز به طور مستقیم با کاهش پروتئین های رشد تومور در بافت های پولیپ مرتبط بود.

محققان به دلیل ریسک کم و مزایای زیادی از گردو ، توصیه می کنند که مصرف روزانه مقدار کمی گردو می تواند به عنوان یک روش مؤثر برای جلوگیری از بیماری های سرطانی ، به ویژه سرطان های دستگاه گوارش استفاده شود.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7327

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *