ایده طلایی سعدی برای نجات و توسعه ایرانیان / پایداری دولت / بدون مراقبت از خود.



Farzan Asif Nakhaei: فرهنگ ایرانی با کشتی و مقصر دیگر آغشته شده است. این به گونه ای است که ، به گفته کارشناسان توسعه ، بعید است که بدون آگاهی فردی و آنچه در هر مرحله از شکست ها داریم ، و اینکه چگونه می توانیم تلاش کنیم تا مشکلات خود را به صورت جداگانه و جمعی حل کنیم ، بعید به نظر می رسد که بتوانیم وارد مرحله توسعه شویم. اندازه گیری مناسب خود و مشکلات آن امکان توسعه شخصیت و شخصیت های اجتماعی و جامع را فراهم می کند. این در سخنرانی دکتر است ایراج شهبازی عضو هیئت علمی دانشگاه تهران در جلسه ماهانه امید در خانه علوم انسانی ، روز سعدی ، که پرونده صوتی وی در کانال این خانه منتشر می شود ، از برجسته ای برخوردار است.

نادانی انسان به عنوان یک خود محافظت به عنوان یک دلیل عملی

شهبازی ابتدا در مورد عزت نفس به عنوان یک دلیل عملی بحث می کند و می گوید: “مدتهاست که یکی از جنبه های دلیل عملی بوده است و یکی از مهمترین وظایف هر انسان خردمند یا انگیزه اصلی در هر زندگی انسانی است. با این وجود ، مسئله بزرگ که بسیاری از افراد از وظیفه و رسالت خود در مراقبت خود غافل هستند. پزشکان ، پیراپزشکان و روانشناسان و تمام کسانی که در مراقبت از انسان هستند ، چشمگیر بوده اند ، اما برای اولین بار است که ما با مفهوم خود مراقبت می کنیم.

ایده طلایی خود مراقبت از خود

استاد دانشگاه در ادامه بر اهمیت خود مراقبت و گفت: “تحقیقات نشان می دهد كه اگر از خود مراقبت كنیم ، می توانیم 5 ٪ به سلامتی خود كمك كنیم و از یك پزشك ، بیمارستان ، بستری و جراحی نجات یابیم. مهمترین و اولین نفر مسئول مراقبت از ما هستند. این ایده اصلی و طلایی از خود مراقبت است. “اگر ما از خود مراقبت نکنیم ، تمام دنیا دست به دست هم خواهند داد ، آنها نمی توانند از ما مراقبت کنند.”

وی گفت: “یک بیمار دیابتی سالانه نیم ساعت به پزشک مراجعه می کند.” اما در بقیه سال ، او باید از خود مراقبت کند. اگر غم و اندوه ما نباشیم ، همانطور که سعدی می گوید:

به اندوه من مثل انگشتانم
پشت سر من نباش

به عبارت دیگر ، بلوغ فکری می خواهد همه نتیجه بگیرند که وی مسئول مراقبت از او ، مؤسسات آموزشی ، وزارت بهداشت ، خانواده یا سیاست نیست. در عوض ، ما خودمان اولین نفر هستیم. بنابراین خود مراقبت یک ایده خام نیست. “در عوض ، ما باید یک برنامه جامع داشته باشیم.”

رابطه خود مراقبت با تعریف انسان از انسان و خود

استاد دانشگاه گفت: “انواع مراقبت از خود به تعریف ما از انسان بستگی دارد.” اگر کسی خود ، بدن و انسان را بگوید ، پس مراقبت به معنای مراقبت از بدن است. اما اگر کسی معتقد باشد که ما به غیر از بدن ، ذهنی ، فکری ، ذهنی و روابط دیگری داریم ، ما تعداد مناطق انسانی ، مراقبت از خود را خواهیم داشت. “امروز من سعی کردم در مورد ایده خود مراقبت از سعدی بحث کنم.”

ایده شخصی با سدی

شهبازی تأکید کرد که “من وظیفه دارم بگویم که ایده خود مراقبت در دیدگاه سعدی در آثار او مانند درک ما از خود مراقبت نیست. یعنی تصور آشکار ما از خود مراقبت و تعریف آن از چنین آگاهی آگاه نبوده است ، گرچه ممکن است از ایده خود در مورد خود مراقبت کند ، اغلب با تعبیر. خلاء اشعار روشنفکری گذشته ما و جایی که می توانند و جایی که نمی توانند به ما کمک کنند ، بنابراین ما از گذشته خود واقع بینانه تر انتظار داریم. ”

وی گفت: “اولین چیز این است که بدون شک همه مردم مایل به مراقبت از خود هستند ، در وجود ما مراقبت و مراقبت از خود وجود دارد.” اما اگر مردم را در طول زندگی در نظر بگیریم ، می فهمیم که بسیاری از افراد نه ذهن سالم ، سالم و نه سالم دارند. این یک سؤال مهم است که چرا ، با وجود این واقعیت که محافظت از خود به طور غریزی در ما نهفته است ، بیشتر افراد ذهنیت بیمار ، ناسالم و روانی را از سن 6 تا سن 6 سالگی به ارث می برند؟ ایده محافظت از روح قطعاً در ذات ماست. سعدی در مورد دلایل توجه انسان به خود محافظت در عمل می گوید:

که برکشیشتون مظلوم

استاد دانشگاه می گوید: “بعید است که شخص بعید باشد که خود را سرکوب کند.” یک ضرب المثل مهم می گوید که افراد نادان مواد واقعی خود را تشخیص نمی دهند و مصلحت خود را در دست لذت قربانی می کنند. هیچ کس نمی داند که برای مراقبت از بدن خود ، آنها باید 5 دقیقه تا یک ساعت در روز ورزش کنند ، اما تنبلی و لذت خوردن غذا ، همه مصلحت را فدا می کند. بنابراین ، در حالی که دارای عزت نفس ذاتاً از خود محافظت می کنند ، اما عواملی مانند لذت ، شتاب یا غرور ، خود مراقبت می کنند.

چه چیزی را از آن پرتاب کردید.
چه بازنشسته ای »

ناتوانی در مراقبت از خود و ادامه سرسختی

شهبازی تأکید کرد که “بعید است که آگاهانه خود را در چاه پرتاب کنیم ،” اما در واقعیت ما خودمان را به چاه می اندازیم ، که از این علت بروز ظلم برای رسیدن به اهداف خود استفاده می کند ، خود را به سمت چاه می اندازد. اما وقتی با او صحبت می کنید ، او می گوید که من خیلی باهوش هستم که می توانم این مرحله را بردارم. ما به جای مراقبت از خود و قربانی کردن مواد اصلی خود ، به خودمان آسیب می رسانیم.

وی گفت: “هر وقت این جمله را خواندم ، ابو عبدالله ، چهار ستون من می لرزد” ، او عاشق ظلم و ستم خود است. او گفت ، همه چیز می خواهد او را بدبخت کند. ” مولوی از سرقت هایی که سالها کار می کرد صحبت می کند ، وی هنگام بیرون آمدن از تونل ، یک تونل را برای سرقت از مکانی ساخت. ما نمی فهمیم که با خودمان چه می کنیم.

دزد در خانه طولانی شد
زیرا درآمد خانه شماست.

پادشاهی پادشاهی که خواستار دولت پایدار با ظلم شد

استاد دانشگاه به نقل از سعدی گفت: “داستان پادشاهی را که می خواست دولت خود را از طریق ظلم و ستم تأسیس کند ، روایت می کند ، اما دولت وی به سرعت ناپدید شد.” وی به نقل از سعدی گفت: “آنچه او مجبور بود از طریق عدالت به دنبال عدالت باشد ، از طریق ظلم و ستم بود.” و چنین شخصی مانند کسی است که روی یک شاخه نشسته و شاخه را می گیرد و متوجه نمی شود که چه کاری انجام می دهد.

او فکر کرد که این خطا است.
این در عدالت بود. چه چیزی در ظلم

یکی روی سر شاخ و سطل بیرون می رود
خدا لخت و دید

گفتن اینکه این مرد بد است
نه با من که با نفس شما انجام می دهد. ”

ناتوانی در معیارهای سود و زیان در آیات سدی

شهبازی گفت ، “به نظر می رسد که ما همچنین شاخه خود را زیر پاهای خود می گذاریم.” شهبازی گفت ، “این بدان معنا نیست که ما آگاهانه به دنبال آسیب به خودمان هستیم. بلکه ما نمی دانیم که به نفع ما چیست و به دلیل تسلط بر شتاب ، جاهلیت ، لذت و توجیه چه چیزی است.

دشمن از دشمن خودداری نمی کند
توسط خود -شخصی بودن به هوای خود

چه کسی از کسی شکایت می کند
سیلی در دستش.

دزد جعفا چه فریاد می زند
این گردن شما را نمی سازد.

اگر هر دو دیدند که ببینند
بهتر است خطای خود را نبینید

چاه
برای نگاه کردن به پای خود

چندین چراغ دارد و بدون آن می رود
بگذار من را پایین بیاورم و مجازات خود را ببینم

این آیات را می توان به طور مداوم برای خودمان تکرار کرد. سعدی می گوید که ما خودمان خودمان هستیم. اگر این موضوع را بدانیم ، به جای ناله و گریه در برابر دیگران ، فقط از خودمان فریاد می زنیم و فریاد می زنیم.

همه دست از دستش از دست می دهند.
سعدی فریاد می زند از خود »

کتاب هایی برای مطالعه بیشتر

در تفسیر این آیات و معرفی کتابها به دانش او ، شهبازی می گوید: “معنای این آیات این است که ما اغلب بزرگترین دشمن ما هستیم و در مراقبت از خودمان هستیم. و به جای مراقبت از خود ، به خودمان آسیب می رسانیم. کتاب هایی مانند ذهن فریبنده من ، کتاب ما را آزار می دهیم ، کتاب خطاهای ساختاری در اندیشه انسان ، شما در مورد خطاهای سریع و آهسته فکر می کنید ، در این کتابها

خودشیفتگی و غیر توسعه وجود انسان در اشعار نظامی

وی در پایان اظهارات خود آیاتی از اشعار نظامی ارائه داد: “سیستم بزرگ می گوید خودشیفتگی مانعی برای رئالیسم است. ما خودخواهانه عاشق خودمان هستیم ، ما واقعاً از خودمان متوقف می شویم. ارتش می گوید:

لذت وجود دارد همه از قلب خود شخص
عمارت گل او را درست نکنید

خودخواهی به ما اجازه نمی دهد تا با مواد واقعی خود مقابله کنیم.

هرکسی به بهانه خود (بهانه به معنای توجیه است)
نگویید ماست من ترش است »

این استاد دانشگاه بیشتر تأکید می کندخودشیفتگی غالباً از خود مخرب بیرون می آید و ما خودمان را با خودآزمایی صدمه می زنیم. یکی از تأثیرات مهم خودآزمایی همان چیزی است که خطای اساسی قرار ملاقات نامیده می شود. وی می افزاید: “خطای اساسی قرار ملاقات به این معنی است که من خطاهای شما را می بینم و آن را توجیه نمی کنم ، اما اگر همان خطا را انجام دهم ، توجیه می کنم و نمی دانم چگونه اشتباهات خود را از طریق خطای اساسی قرار ملاقات می گذاریم.”

شهبازی در ادامه به توصیه های بزرگان در مورد اشتباهات دیگران و اشتباهات آنها اشاره می کند و می گوید: “بزرگان ما از دوران باستان تا زندگی گفته اند اگر می خواهید با خوشحالی زندگی کنیم ، سایر موارد را تفسیر کنیم ، اگر دیگران اشتباه می کنند و آنها را محاکمه نمی کنند. این بیت سعدی بسیار عمیق است:

نه برای غرق شدن
انتخاب کنید تا پشتیبان خود را روشن کنید

بنابراین فاجعه بزرگ این است که ما به جای مراقبت از خود ، به خودمان آسیب می رسانیم. و این بزرگترین درسهای سعدی برای کنار گذاشتن تفسیر ، توجیه ، تنبلی و فرار از مسئولیت ، قلب را پیدا می کند که ما اولین کسی هستیم که از ما مراقبت می کنیم و اگر از خودمان مراقبت نکنیم ، هیچ نهادی ، فردی ، خانواده و گروهی نمی تواند از ما مراقبت کند. ”

بیشتر بخوانید:
آیا تغییر انتظارات “دولت” / بیش از حد دولت پزشکی / بحران سیاست محدود به جبهه پایداری آسان نیست؟
اکنون “خطر ایران” به تصمیمات جدید و دعوت های جدید نیاز دارد / اجازه دهید ایران به مراحل بی نیاز خدا / نجات ایران با “سی مرغ” یا “سیمورگ” برود؟
جستجوی حقیقت در میان واقعیت ها: سفری در دنیای علم و فلسفه
ترامپ صلح رومی را ارائه می دهد/ چرا ایران از جنگ های قومی رنج نمی برد؟

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7418

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *