این نمک سلامتی شما را به خطر نمی اندازد



بسیاری از افراد متوسط ​​نمک مصرف بیش از 5 میلی گرم در روز را افزایش می دهند ، بدون اینکه از غذاهایی مانند پیتزا ، چیپس ، همبرگر و نان های سدیم پر می شوند ، که روزانه بیش از 5 میلی گرم است.

به گفته ایسنا ، دانشمندان با حمایت از انستیتوی ملی قلب ، ریه و خون (NHLBI) نوع جدیدی از نمک تولید کردند که شامل 2 ٪ نمک معمولی (کلرید سدیم) و 2 ٪ کلرید پتاسیم است. پتاسیم یک ماده معدنی طبیعی است که در غذاهایی مانند موز ، اسفناج و سیب زمینی یافت می شود. این به شل شدن رگ های خونی و کاهش فشار خون کمک می کند و می تواند جایگزینی هوشمندانه برای برخی از سدیم موجود در نمک باشد.

هدف از تحقیقات فعلی این بود که به مردم همان طعم نمکی را که قبلاً در آن استفاده می کردند ، اما با سدیم و پتاسیم کمتری داشته باشد. این روش بدون نیاز به تغییرات شدید در رژیم غذایی می تواند به حفظ سلامت قلب افراد کمک کند.

جیمی میراندا و گروهش تحقیقات اجتماعی بزرگی را در پرو انجام دادند تا در مورد اثربخشی این جایگزین در دنیای واقعی بررسی شود. ترکیب نمک در چهار روستا در مقبره ها بین سالهای 1 تا 2 معرفی شد ، جایی که دسترسی به مراقبت های بهداشتی محدود بود و بسیاری از افراد از فشار خون بالا رنج می برند. همچنین در این مطالعه ، 5 نفر در محدوده سنی 1 تا 5 سال شرکت کردند.

نتایج این مطالعه ، منتشر شده در سایت علوم ، امیدوار کننده بود. افرادی که از ترکیب نمک جدید استفاده می کردند ، فشار خون را تجربه می کردند و افراد جدید با فشار خون بالا کمتر از افرادی بودند که همچنان به استفاده از نمک معمولی ادامه می دادند. متوسط ​​کاهش فشار خون فقط دو میلی متر جیوه بود ، اما حتی این تغییر کوچک می تواند خطر سکته مغزی و بیماری های قلبی را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

نکته مهم این است که هیچ عوارض جانبی جدی این نوع نمک نقل از نشده است ، که نشان می دهد جایگزینی برای بیشتر افراد شرکت کننده در این مطالعه بی خطر است.

میراندا تأکید کرد که جایگزین می تواند ابزاری مؤثر و کم برای بهبود سلامت عمومی باشد ، به ویژه در مناطقی که مراقبت های پزشکی محدود است. با این حال ، افراد مبتلا به مشکلات کلیه باید مراقب مصرف این نمک باشند ، زیرا ممکن است کلیه آنها نتوانند پتاسیم اضافی را کنترل کنند. بنابراین هرکسی که قصد تغییر این موضوع را دارد ، ابتدا باید با پزشک خود مشورت کند.

در حالی که این ترکیب نمک یک درمان کامل برای فشار خون نیست ، اما بخش مفیدی از برنامه بزرگتر برای بهبود سلامت قلب است. پزشکان همچنان از رژیم غذایی داش ، رویکردهای رژیم غذایی برای متوقف کردن فشار خون بالا ، از جمله خوردن میوه ، سبزیجات ، غلات کامل و غذاهای کم آب ، پیروی می کنند. ورزش منظم ، حفظ وزن مناسب و جلوگیری از سیگار کشیدن و الکل نیز نقش مهمی در حفظ سلامت قلب دارد.

به طور خلاصه ، جایگزینی نمک جدید یک روش امیدوارکننده برای کمک به افراد در کاهش فشار خون بدون از دست دادن طعم نمک ارائه می دهد و در صورت ترکیب با سایر عادات سالم ، می تواند تفاوت واقعی در مبارزه با بیماری های قلبی و سکته مغزی ایجاد کند.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7413

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *