
یک لیوان آب سبز تیره و 2 کیک زرد را برای شما سرو کنید.
همشاهری در یک خبرنامه نوشت: فکر می کنید طعم آب سبز چیست؟ نظر شما در مورد کیک کیک چیست؟ آیا آب سبز را با طراوت و سالم تصور کردید؟ و کیک ها ، آیا طعم شیرینی در ذهن خود دارید؟ در اینجا نگاهی به رنگهای مختلف غذا و تأثیر روانی آن بر مردم می پردازیم.
قرمز: این رنگ مربوط به اشتیاق ، اشتها و انرژی است. به توت فرنگی ، گوجه فرنگی ، فلفل زنگ یا کیک فکر کنید. قرمز احساس شدت و اشتیاق ایجاد می کند.
زرد: زرد رنگی است که باعث خوشبختی ، خوش بینی و گرما می شود. غذاهایی مانند موز ، ذرت ، آناناس یا لیمو می توانند حس گرمی و خوشبختی مشابهی ایجاد کنند.
سبز: این رنگ مربوط به سلامتی ، تعادل و طبیعت است. خوردن یا نوشیدن غذای سبز باعث می شود چیزی سالم و مغذی احساس کنید. به عنوان مثال ، اسفناج ، کلم بروکلی ، نخود فرنگی و کیوی.
آبی: از آنجا که آبی در غذاهای طبیعی رایج نیست ، ما تمایل داریم آن را با چیزی ساکت و آرام مرتبط کنیم. این رنگ می تواند گرسنگی را کاهش دهد.
نارنجی: مردم نارنجی را سالم می دانند. نارنجی ، هویج و کدو تنبل هر دو سالم و اشتها هستند.
رنگها اغلب مزه دار می شوند. وقتی زرد یا نارنجی می شنوید ، انتظار دارید چیزی با طراوت ، سیتریک یا تند باشد. از طرف دیگر ، سبز تلخ است. رنگ های مواد غذایی می توانند معانی مختلفی داشته باشند و بنابراین انتظارات مختلفی را در گروه های سنی مختلف در فرهنگ های مختلف ایجاد می کنند. تفاوت های ژنتیکی ، مانند طعم فرد ، می تواند اثر روانی رنگ مواد غذایی را بر طعم و مزه تعدیل کند.
233217
منبع: www.khabaronline.ir